Dzień dobry
Dostałem informacje że : "Informacja o tej marce nie znajduje się na oficjalnych stronach zajmujących się rejestrowaniem marek" Podałem stronę www i social. Ale nie zostało to przyjęte.
Z drugiej strony nie mogę wystawić pod marką "inne" bo nie daje mi takiej możliwosci.
Jak przejść ten problem?
@Sa_nova Jak wspomniałem nie mamy rejestracji znaku wodnego , zdjęcia wysłane dawno zostały niezaakceptowane z podobną odpowiedzią ...a jak w/w temacie przedmówca miał podobny problem..
@K-A-M-E-R niestety, zdjęcia są niewyraźne - dlatego będziemy potrzebowali, aby przesłać nowe z widocznym brandingiem. Proszę załącz zdjęcia tutaj w wątku, przekażę je do działu zajmującego się dodaniem marki.
@Sa_nova w odpowiedzi
1. Wysyłamy zdjęcia przykładowych etykiet z kodem ean naklejanych na opakowaniach
2. Towaru z oznakowaniem
3.Ean zarejestrowany w GS1 https://www.eprodukty.gs1.pl/catalog/05907972904426
gdzie jest marka i dane
Pozdrawiamy
@K-A-M-E-R dzięki! Przekazałam wszystko i wrócę gdy otrzymam odpowiedź w sprawie dodania marki.
@Sa_nova jednak sprawy nie udało się załatwić? 😞
Cześć, @K-A-M-E-R. Jeszcze oczekujemy na rezultat weryfikacji. Damy Ci znać, gdy tylko otrzymamy odpowiedź w kwestii dodania marki!
@K-A-M-E-R dziękuję za cierpliwość! Wracam do Ciebie z dobrą informacją. 😊 Wartość marka została dodana do kategorii:
Allegro - Dom i Ogród - Ogród - Nawadnianie - Złączki i końcówki
Allegro - Dom i Ogród - Ogród - Nawadnianie - Węże
Allegro - Dom i Ogród - Ogród - Nawadnianie - Części i osprzęt - Krany
Weryfikujemy jeszcze, czy będzie możliwe dodanie marki do kategorii związanych z architekturą ogrodową. 😊