Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Odrzucono bezpodstawnie moje zgłoszenie dotyczące zarejestrowania marki Autoruso. Przesłałem Państwu wszystkie niezbędne dokumenty wraz z linkiem fo oficjalnej strony z zarejestrowanym naszym znakiem firmowym oraz marka. Dołączyłem również zdjęcia produktów na których widoczny jest nasz znak firmowy oraz nasze własne kody EAN. Ponieśliśmy spore koszty rejestracji marki w urzędzie patentowym, wykupiliśmy własne kody EAN na oficjalnej stronie gs1. Sprzedajemy produkty pod własną nazwa. Urząd patentowy oraz GS1 potwierdzają rejestrację marki. Nie rozumiem więc @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ dlaczego moje zgłoszenie zostało odrzucone. Proszę o wyjaśnienie.
Tak przesłałem ponownie zgłoszenie a dodatkowo przesylam na forum aby przyspieszyć sprawę tak jak prosiliscie.
Tak przesłałem ponownie zgłoszenie a dodatkowo przesylam na forum aby przyspieszyć sprawę tak jak prosiliscie. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry, czy ktoś z moderatorów zajmie się tym problemem na poważnie. Czy trzeba od nowa zakładać nowy post? Odrzucono nasze zgłoszenie dotyczące dopisania naszej marki produktów. Powód jest nam absolutnie niezrozumiały. Posiadamy własną markę wraz z własnymi kodami ean. Nasze produkty znakowane są naszym logiem (znak zastrzeżony w urzędzie patentowym). Posiadamy własne opakowania zaś produkty przez nas sprzedawane są naszej własnej marki. Przesłaliśmy do Państwa decyzję z Urzędu Patentowego RP co do zastrzeżenia własnej nazwy i marki oraz zdjęcia przedstawiające nasze produkty oznakowane logiem naszej firmy jak również firmowe pudełka. Proszę więc o pilne przeanalizowanie sprawy i dodanie marki "Autoruso" w poniższych kategoriach:
Allegro - Motoryzacja - Części samochodowe - Wyposażenie wnętrza - Uchwyty fabryczne
Allegro - Motoryzacja - Części samochodowe - Części karoserii - Lusterka zewnętrzne - Obudowy
Allegro - Motoryzacja - Części samochodowe - Wyposażenie wnętrza - Gałki i mieszki - Komplety
Allegro - Motoryzacja - Części samochodowe - Wycieraczki i spryskiwacze - Ramiona wycieraczek
Allegro - Motoryzacja - Części samochodowe - Wycieraczki i spryskiwacze - Ramiona wycieraczek
Allegro -Motoryzacja - Części samochodowe- Części karoserii- Lusterka zewnętrzne- Wkłady
W jaki inny sposób mamy udowodnić istnienie własnej marki podczas gdy nasze produkty już od dawna sprzedajemy stacjonarnie po własną marką i w jaki sensowny sposób się odwołać od waszej niezrozumiałej decyzji?
@Autoruso Konsultuję Twoją sprawę.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Czy coś wiadomo w mojej sprawie? Proszę o odpowiedź gdyż tak naprawdę od tego zależy moja dalsza współpraca z platformą. Bez wprowadzenia swojej marki na allegro nie widzę niestety powoli dalszego sensu sprzedaży przez ten portal. Z naszej strony zrobiliśmy wszystko o co prosiliście. Ponieśliśmy spore koszty w związku z wprowadzeniem własnej marki: koszty urzędu patentowego, koszty GS1, koszty prawne z tym związane. Dodatkowo produkcja opakowań i znakowania towaru. Z naszej strony wszystko zostało dopilnowane zgodnie z waszą instrukcją. Jaki w takim razie ma sens tworzenie własnej marki i inwestowanie w nią pod kątem allegro skoro nikt się tym na poważnie u was nie zajmuje?
@Autoruso rozumiemy, że sprawa jest dla Ciebie ważna. Zapewniam, że działamy. Dopytam czy coś już wiemy w Twojej sprawie i wrócę do Ciebie.
@Autoruso wracam do Ciebie z odpowiedzią.
Otrzymałem informację, że dodaliśmy markę do kategorii, które zgłosiłeś przez formularz.
Dziękuję bardzo za konkretne działanie. Cały czas się rozwijamy więc w najbliższej przyszłości zwrócę się z kolejnymi kategoriami w których zamierzamy produkować i sprzedawać produkty. Pozdrawiam serdecznie Michał
@Autoruso powodzenia!
Oczywiście jeśli będziesz potrzebował pomocy to pisz do nas, chętnie pomożemy! Pozdrawiam!