Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam , jak długo można czekać na odpowiedz allegro ?
Trochę Cię "olewają".😒
Totalna olewka, tylko czekać, czekać i czekać
ile ???????? zakup z grudnia !!!!!!! miał ktoś coś takiego ???
@czesciwieliczka czy to na pewno prawidłowy numer oferty? Przykro mi, ale nie mogę znaleźć tej dyskusji i zamówienia po tym numerze. Czy możesz podać numer zamówienia lub dyskusji?
numer jest poprawny może jest problem że to drugie konto "czesciwieliczka2"
Dzień dobry,
dziękuję za wiadomość.
We wskazanym zgłoszeniu nr 39859819 została złożona reklamacja do przewoźnika. Dział reklamacji udzieli Państwu dalszych informacji natychmiast po otryzmaniu ich od przewoźnika.
Proszę uprzejmie o zachowanie ciągłości korespondencji i nie powielanie zgłoszeń w tym samym temacie.
Pozdrawiam
// Norbert [edycja]
Zespół Allegro
Właśnie konsultant oznaczył dyskusję jako rozwiązaną z wątkiem do kupującego że w każdej chwili może ją ponownie otworzyć. Nie ogarniam tego , kupujący nadal nie ma towaru ani kasy za towar każdemu życzę takich kupujących !!!
takiej sytuacji nie miałem jeszcze nigdy
@czesciwieliczka podaj proszę numer zamówienia, którego to dotyczy.
15016029466
olewają mnie i kupującego , piszę tu pierwszy raz bo zawsze jakoś sobie dajemy z tym radę również dzięki waszym wpisom .
No ale to już jest przegięcie !!!
oferta nr 15016029466
A weź Ty im nie odpowiedz w ciągu 24 h to może Cię już nie być na tym portalu.
Daj spokój !!!!!!! Piszę gdzie sie tylko da ciągle dostaje tylko coś takiego !!!
Dzień dobry,
dziękuję za wiadomość.
We wskazanym zgłoszeniu nr 39859819 została złożona reklamacja do przewoźnika. Dział reklamacji udzieli Państwu dalszych informacji natychmiast po otryzmaniu ich od przewoźnika.
Proszę uprzejmie o zachowanie ciągłości korespondencji i nie powielanie zgłoszeń w tym samym temacie.
Pozdrawiam
// Norbert [edycja]
Zespół Allegro
@czesciwieliczka allegro one zgubiło przesyłkę? To dziwne, że w dyskusji nie napisali, że za przesyłkę odpowiada sprzedawca xD