Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy Allegro ma wpływ na in post lub czy może mi się tutaj wypowiedzieć osoba z in postu . Sytuacja jest nagminna kurier nie rozumie słów proszę przyjechać o 15 tak jak godzina graniczna dla mojej strefy przyjeżdża jak chce pozostałe paczki zawożę do sortownii ale ile można , wczoraj na infolinii in post polecili zamawiać kuriera po raz drugi jeśli przyjechał za wcześnie, tak też zrobiłam kurier oczywiście nie podjechał , paczka nie została wysłana w terminie statystyki lecą a jeszcze czeka mnie tłumaczenie przed klientem skąd opóźnienie paczki @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@zuzabizzu
Dobry wieczór,
w celu weryfikacji dokładnej weryfikacji opisanych sytuacji prosimy o wiadomość prywatną na pomoc@inpost.pl wraz z podaniem numerów zleceń, przykładowych numerów paczek przypisanych do zleceń, pełnego adresu odbioru paczek oraz numeru telefonu i adresu mailowego do kontaktu.
Dodatkowo informuję, że godziny graniczne są godzinami do których należy złożyć zlecenie na podjazd kuriera i odbiór przesyłek z konkretnego adresu, tak aby przesyłka wyruszyła w dalszą drogę jeszcze tego samego dnia roboczego.
W przypadku Klientów z podpisaną umową oraz stałym zleceniem po odbiór paczek godziny odbiorów dla zleceń stałych nie ulegają zmianie.
Wiem co to są godziny graniczne mam ustawiona wysyłkę tego samego dnia do godziny granicznej mojej strefy i tak tez robię zlecenie wielokrotnie prosiłam kuriera żeby przyjeżdżał o 15 ale jako ze to wioska to mu się nie chce do tej godziny czekać tylko jeździ tak jak mu wygodnie . Wyślę zatem maila z informacjami tyle tylko ze to w żaden sposób nie wpłynie na to ze paczka zostanie rozliczona jako nie wysłana w terminie