Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W połowie kwietnia informowaliśmy o usprawnieniach w procesie reklamacji. 2 lipca 2025 r. wprowadziliśmy kolejne zmiany.
Co się zmieniło w lipcu
Przedłużyliśmy o miesiąc dostęp do dotychczasowej listy dyskusji
Do 1 sierpnia będziecie mieć równoległy dostęp do dotychczasowej listy dyskusji. Dzięki temu zyskacie pewność, że zamknięte i obsłużone dyskusje są analogicznie oznaczane jak w przypadku starej listy. Będziecie też mieć czas na przyzwyczajenie się do obsługi reklamacji za pomocą nowych narzędzi.
@tadeksasnal oczywiście ten zahaszowany, Oni musza mieć wgląd kto i co i do kogo😉 abc1234+cdef567@allegromail.pl , tylko pamiętaj aby usunąć to co jest między + a @ (łącznie z plusem)
Przeklinać mi się chce na te wasze poronione pomysły. Skoro nakazujecie mi nadanie przewoźnika na własny koszt po reklamowany towar to, CZEMU nie udostępniliście możliwości wygenerowania kodu dla kupującego do paczkomatu, niech sobie kasa zejdzie z mojego salda po stawkach, jakie mam u was za wysyłki. Wygodnie to tu jest, ale tylko dla konsumenta. Ja mam klepać ręcznie?
Ja teraz mam się dogadywać o adres klienta, skąd chce wysłać, kiedy chce wysłać, z jakimi wymiarami paczkę przygotuje itd. CHORE.
Proszę mi nie odpowiadać, że to nie wy nakazujecie tylko ustawodawca. Ja mam odebrać zakup na własny koszt. To WY narzucacie wygenerowanie etykiety może ja wolę zapłacić klientowi z góry, niech sobie nada gdzie mu pasuje.