Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, W związku z wprowadzeniem aneksu do regulaminu rest api allegro mam pytanie co do powiązanych aplikacji pocztowych tj. DPD, E - Nadawca, Inpost Manager czy tez inpost kurier. Są to aplikacje niezbędne do prowadzenia sprzedaży wysyłkowej. Czy w związku z tym również te aplikacje musze poodpinać czy też nie naruszają one regulaminu? Co prawda w zakładce powiązanych RESTAPI mam tylko DPD ale w zakładce powiązane aplikacje mam jeszcze inne tj. wymienione powyżej oraz połączenie z agencją reklamową allegro ADS. Proszę o pilną informację.
@Autoruso Weryfikuję tę sprawę.
@Autoruso Wracam do Ciebie z odpowiedzią. Jeśli chodzi o powiązane aplikacje, to w tym przypadku właściciele tych kluczy API odpowiadają za pobierane dane i ich zarządzanie. Czyli można korzystać z integracji.
Nie można udostępniać podmiotom trzecim swoich kluczy API, które znajdują się na stronie https://apps.developer.allegro.pl/.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Czyli jeśli dobrze rozumiem to inne aplikacje mogą dalej działać tylko te na tej stronie z rest API nie są zgodne z regulaminem. Niestety na tej stronie jest właśnie aplikacja DPD.
CZy w tym przypadku aplikacje DPD muszę usunąć. Czy dobrze rozumiem, że wszystkie inne mogą zostać tylko te na tej stronie nie mają prawa istnieć tzn, są niezgodne z regulaminem?