Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Żadna rewolucja. Po prostu kolejna podwyżka cen.
Nie mówię o cenach. Przeczytaj drugą połowę artykułu. Chińczyk max 1 konto i max 500 ofert... Właśnie mi dzieciak to wymarał... I wrzuciłam, bo o ile o cenach wiedzieliśmy, to o chińczykach chyba nic tu nie było...
@AnnaG-Antyki Ale to żadna rewolucja. Nadal będą problemy z Chińczykami. Oni mogą sobie założyć miliard kont.
@fox_paws Sprzedawcy z poza EOG -jedno konto na jeden NIP
Może i nie było. W aktualnościach jest.
Ciekawe, czy po wprowadzeniu zmian Chińczycy nadal będą mieli po kilkanaście EANów🤔
@serwis-texas Tu się nikt nad tym specjalnie nie rozwodził, bo Chińczyki stanowią głównie problem dla kupujących 🐭
@fox_paws W Allegro i dla autorki artykułu to się nazywa "zmiany cennika", widocznie słowo "podwyżki" zostało zakazane
@AnnaG-Antyki Albo artykuł pisała osoba nie mająca pojęcia o realiach handlu na Allegro, albo powstał on zamówienie serwisu (albo jedno i drugie). Autorka skupia się na mało istotnych duperelkach, jak program monetowy, a dla nas clou stanowią drastyczne podwyżki - zarówno prowizji, jak i dopłat do Smarta.
Jak już wcześniej pisałem, tym razem Allegru chyba za mocno podkręciło temperaturę wody, i żaby zaczną wyskakiwać z gara. A może i to im chodziło?