Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
WITAM SERDECZNIE!
CZY KTOS MIAŁ PODOBNA SYTUACJĘ???
Mam problem z saldem rachunku bo za maj jest 2 krotnie wieksze pisalem do allegro ale dostałem zdawkową odpowiedż żebym sprawdził ale co mam sprawdzac jeśli rachunki miesieczne oscyluja u mnie miedzy listopadem 2019 r. 1 153,96zl a ostatnim 1672,71zł ...
Sprzedaje części motoryzacyjne na allegro.
W LUTYM 2020 sprzedałem 90 przedmiotów przy wystawionych 4-4,5 TYS.aukcji rachunek do zapłaty za luty 1391,32 zł///W MARCU 2020 r. sprzedałem 71 przedmiotów gdzie wystawione miałem ok.4- 4,5 tys.aukcji rachunek do zapłaty za marzec 1430,90zł//W kwietniu 2020r, sprzedalem 94 przedmioty wystawione miałem taka samą ilość jak w poprzednim miesiącu rachunek do zapłaty za kwiecień (zapłacony już) 1672,71 zł /// W maju sprzedaż 93 przedmiotów wystawione było praktycznie połowa tego co zwykłe
SALDO NA RACHUNKU w tym momencie zaznaczone do zapłaty -3024,27 zł
CZY KTOŚ POMOŻE MI TO WYJAŚNIĆ????POMOCY!!
PZDR TOMEK.
Chyba nikt Ci nie pomoże - musisz sobie sprawdzić swoje rachunki , obciążenia i wpłaty.
A może nie zapłaciłeś jeszcze za kwiecień.?
Moje konto / Rachunki / rozliczenia z allegro
tam masz wszystko opisane za co ile masz do zaplaty
Moze korzystałeś z "darmowych" wyróżnien i nie wyłączyłeś ich na czas ?
Daj znac co jest powodem tej nadwyzki
Nie korzystałem z tych wyróżnień...chodż cholewcia nie wiem co tam się włączyło.Chyba jednak czas na stworzenie swojego sklepu internetowego...
Wpłaciłem za kwiecień....chyba że te saldo się zmnieszy jak się skończy maj???Cholewcia nie wiem jak wcześniej było nie pamietam...
po wpłaceniu sie zeruje i liczy od nowa
ale może przez przedłuzony termin płatności inaczej to sie zeruje???póżniej
tego nie wiem, nie korzystalismy z tego
sprawdz w rozpisce za co dopłaty
Moje konto / Rachunki / rozliczenia z allegro
mozesz miec np dopłate za rzeczy nowe ktore masz dłużej niż 2 lata i naliczają Ci opłate utrzymaniową
sprawdz zakładki w rozliczeniach
nie widać tego co wstawiłeś 😞
zrobiłem zrzut ekranu nie wiem dlaczego nie widac zdjecie wysyłam
witam ja w maju rowniez mam dwukrotny rachunek ale okazalo sie ze zamiast zaplacic dpd za przesylki po 9,90 mam doliczone do rachunku wysylki kurierskiej w cenie 11,90 za sztuke.... jesli korzystales z allegro kurier za pewne ta sama sytuacje masz..
pojawiły sie screeny
wynika z nich, ze od dłuższego czasu jedziesz na minusie jesli chodzi o rozliczenie z allegro
np w lutym wpłaciłeś 1436zł i w momencie wpłaty mialeś jeszcze 1382zł zaległości
pamietaj, że opłaty są naliczane praktycznie każdego dnia, niewazne czy sprzedaż czy też aukcja wejdzie w nowe 10 dni rozliczeniowe.Za kazdym razem saldo sie zwiększa.