anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sales Center Powiadomienia

funfunny
#9 Pomysłodawca#

Nie widzę powiadomień dla nowych wiadomości, zniżek w panelu, czy powiadomienia o nowościach czy szkoleniach w Sales Center.

Wcześniej to było na górnym pasku.

Czy jest taka opcja, że powiadomienia gdzieś są? Czy z nich całkowicie zrezygnowaliście?

Bez tej funkcjonalności Sales Center nie jest gotowym produktem...

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
17 ODPOWIEDZI 17

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć @funfunny, dzięki za sygnał. Przekażę Twoją sugestię do dedykowanego zespołu. Wrócę do Ciebie, gdy otrzymam więcej informacji.  

oznacz moderatorów

funfunny
#9 Pomysłodawca#

Dzięki, to jest ważna. Teraz są te wszystkie zakładki po lewej stronie, ale one nic nie komunikują. Jak nie przeczytasz emaila, że otrzymałeś nową wiadomość to w Sales Center się w żadnej formie o tym nie dowiesz. Chyba, że sam z siebie klikniesz "Wiadomości", ale przyznasz, że to bez sensu i strata czasu...

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć @funfunny. Brak powiadomień nie wynika z błędu - taka opcja jeszcze nie jest dostępna w Sales Center, ale już nad tym pracujemy. Jeszcze raz dziękuję za Twoje uwagi! 

oznacz moderatorów

funfunny
#9 Pomysłodawca#

Spoko. Mi akurat to przeszkadza, że nie ma takiej funkcjonalności. Myślę, że dla Allegro, to też w dłuższej perspektywie może być problem. Mniej sprzedawców będzie wiedziało o np. Allegro days, zniżkach (na których Allegro zarabia), czy nawet webinarach...

oznacz moderatorów

poli_pap
#10 Popularyzator#

To czemu zmusiliście sprzedawców do używania Sales Center jeśli tak podstawowe funkcje jak powiadomienia o wiadomościach i dyskusjach nie są dostępne od razu? Przez brak powiadomień, gdybym nie sprawdziła wiadomości/dyskusji sama, nie odpowiedziałoby się na czas i za to poleciałby nam (i wielu innym sprzedawcom) punkty jakości sprzedaży.

oznacz moderatorów

sklep_solpio
#13 Ambasador#

to jak możecie wymuszać na korzystanie z czegoś co jest niedokończone? 

oznacz moderatorów

GasparPL
#8 Zapaleniec#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

Witam, czy w temacie powiadomień coś się ruszyło? kiedy będzie dostępna ta funkcja? Faktycznie brak widocznych powiadomień jest lekko uciążliwe. 

oznacz moderatorów

tomsyty
#10 Popularyzator#

Jeśli korzystasz z przeglądarki Chrome, to zrobiłem rozszerzenie informujące o nowych wiadomościach od klientów / wiadomościach w dyskusjach, https://github.com/tomsyty/Sales-center-improvements

Poniżej animowana instrukcja instalacji i przykład działania, szczegółowy opis na stronie jak wyżej.

messages_and_disputes.gif

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#14 Krzewiciel#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  nie chcę dublować wątków więc się podepnę. Od wczoraj mam jakieś powiadomienie (1 przy nazwie profilu w prawym górnym rogu) - nie wiem co to jest i jak to sprawdzić, nie jest to wiadomość, powiadomienie o dyskusji itp. ale nie wiem czego ono dotyczy i jak to sprawdzić? Po kliknięciu "przejdź do sales center" nic nie widać.Zrzut ekranu 2024-08-27 o 07.12.40.png

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Health___Beauty kliknij proszę tę strzałkę w dół i sprawdź czy nie masz powiadomienia. Wyślij zrzut ekranu z rozwiniętą listą. Możesz wysłać go do nas przez formularz, jeśli będą tam dane wrażliwe. 

Nicol
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

Health___Beauty
#14 Krzewiciel#

@N_Nitka28  no właśnie jak klikam to tam nic nie ma - jest tylko "przejdź do sales center", jak przechodzę to żadnych powiadomień. Niezależnie czy klikam zakupy/sprzedaż/konto - żadnego powiadomienia nigdzie nie widzę.Zrzut ekranu 2024-08-27 o 09.29.55.png

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Health___Beauty w tej sytuacji, wyślij nam zrzuty lub nagranie problemu przez formularz

Nicol
   Moderatorka

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#14 Krzewiciel#

@N_Nitka28  ok, wyślę

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@funfunny teraz zaczęli wysyłać maile że czekają na Ciebie zniżki bo przestałem się logować na konto tylko od razu na salesproblemos, mimo że nie wyraziłem na to zgody 😄 

________
Κώστας
oznacz moderatorów

ALCkow
#13 Ambasador#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  rozpoczęto procedurę rocznego naprawienia błędów w obowiązkowym nowym narzędziu allegro przez „dedykowaną zespół ekspertów”, którego nikt nie widział.

Biorąc pod uwagę poprzednie „nowości” sales Center nigdy nie zostanie poprawione.

oznacz moderatorów

MMGsc
#8 Zapaleniec#

Czy coś się zmieniło w powiadomieniach w "salescenter" ?
W związku z brakiem powiadomień umknęła nam informacja o dyskusji i szanowne Allegro, postanowiło zablokować konto. Oczywiście mail został wysłany, ale w związku, że nie ma powiadomień w "center" ilość maili w skrzynce znacząco wzrosła. Oczywiście maile z powiadomieniem o dyskusji prowadzą do nikąd. W związku z niedopracowaniem waszego narzędzie rozumie, że mogę liczyć na odblokowanie konta.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@MMGsc w Sales Center jeszcze nie mamy powiadomień o dyskusjach, widoczne są powiadomienia o wiadomości w Centrum Wiadomości.  
Kwestie blokady możesz wyjasnić tylko z odpowiednim Działem, więc muszę Cię poprosić o kontakt za pomocą formularza

Monika
   Moderatorka

oznacz moderatorów