Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry czekamy na weryfikację konta założonego na sandboxie, mój współpracownik wysłał prośbę 3 sierpnia o 12:26, nr zgłoszenia 35066951. Nie otrzymaliśmy jeszcze od Państwa żadnej odpowiedzi.
Piszę tutaj bo nie wiem gdzie miałabym się zwrócić z tym tematem. Widziałam że są tu inne tematy zw. z sandboxaem. Bardzo zależy nam na czasie. Czy uda nam się ruszyć coś w tym temacie jakoś dziś lub jutro? Będziemy wdzięczni. Proszę o pomoc.
?
@LEW433 jesli to odpowiedź to nic z niej nie rozumiem 🙂
@Helena_Troy Lwica wezwała wsparcie moderatorki, inaczej by Ci nikt tu nie odpisał z allegro 😄 Więc daj mu rozwiązanie 😉
Ale my nada nie mamy zweryfikowanego tego konta 😐 ja wszystko rozumiem że coś ileś trwa ale klepnięcie konta na sandbox to chyba nie "rocket science"? Przez brak sandboxa nie możemy przetestować zmodyfikowanej integracji a prze to nie możemy jej wprowadzić do procesu biznesowego i jesteśmy codziennie przez to stratni. Sądziłam że Allegro wspiera bizness ale u nas to chyba go odpiera ...
@Helena_Troy xD możesz tu sobie pisać i 100 razy nic z tego nie będzie.
https://github.com/allegro/allegro-api/issues napisz tutaj.
Serdecznie dziękuję ❤️
@Helena_Troy Poprosiłam odpowiedni zespół o zajęcie się tą sprawą. Proszę o jeszcze odrobinę cierpliwości.
Bardzo dziękuję za szybką reakcję, czekam więc;)