anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sens zmian w Super Sprzedawcy

Filtrant
#9 Pomysłodawca#

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Szumnie zapowiadane zmiany w programie Super Sprzedawcy miały nas obronić przed tym by jedno potknięcie wyrzucało nas z programu.

Tymczasem jak na zdjęciu poniżej - klient wrzucił w sobotę negatywa, w poniedziałek doszliśmy do porozumienia i usunął. I jak rozumiem teraz przez 30 dni będę czekał na powrót do programu ....

Nie wydaje mi się to zmianą na lepsze ....

Zrzut ekranu 2023-10-24 o 10.24.13.png

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Filtrant Przykro mi, że utraciłeś Super Sprzedawcę. Jeden komentarz negatywny ma tak duże znaczenie, ponieważ ogólna ich ilość nie jest duża. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Iron-Bike
#9 Pomysłodawca#

W momencie jak klient wycofał ten komentarz to nie powinien mieć w ogóle znaczenia...

oznacz moderatorów

Filtrant
#9 Pomysłodawca#

ale niesmak pozostał 😜

oznacz moderatorów

Filtrant
#9 Pomysłodawca#

Że utraciłem to rozumiem, ale że muszę czekać 30 dni by odzyskać to jest jakiś absurd...

Zobacz jak skonstruowaliście poziom Super - 14 z ostatnich 30 dni daje odpowiedni zapas na potknięcia.

30 z 30 na poziomie Dobrym powoduje, że ten jeden czy dwa dni będą się rolować przez kolejne 30 dni ....

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

eeeeee...no , jest lepiej , bo wszyscy już położyli na to laskę , a Ty jeszcze się trzęsiesz ?

oznacz moderatorów

Filtrant
#9 Pomysłodawca#

Eee tam przeżyję 😉 ale chyba po to jest to forum by dążyć by było lepiej, co nie ?

od tego by narzekać ale jest drogo to są grupy fb 😛

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@Filtrant Nasze żale są tu daremne ,możemy sobie tylko pogadać a pewnych ustalonych idei obalić się tym nie da.

oznacz moderatorów

sklepRTVSAT
#12 Orędownik#

allegro już pracuje nad tym aby wprowadzić zmiany i jeszcze bardziej dokręcić śrubę sprzedawcy. Nie licz na to że oni coś zrobią w kierunku sprzedawcy, oni robią wszystko aby pozbyć się sprzedawców. 

oznacz moderatorów

ART_FOTO
#14 Krzewiciel#

@Filtrant ja utraciłem SS przez to, że nie realizuję 50 i więcej zamówień, co dla mnie jest chore.Taki sprzedawca z Chin sprzeda 100 przedmiotów po 5 zł i SS zachowuje, a to jaką prowizję zostawi w Allegro to można sobie wyliczyć.Ja zrealizuję około 30 zamówień na 10-15k, czyli kilkudziesięciokrotnie wyższą prowizję zostawię w Allegro, a na SS nie zasługuję.

Co ciekawsze, po utracie SS mam więcej zamówień niż z tym znaczkiem.Może to zbieg okoliczności ale jednak spadku sprzedaży nie ma.

Od jutra stracę Smart, przez chore wymogi Allegro posiadania Allegro One i zobaczę co będzie się działo.Na pewno Allegro One nie wprowadzę do swoich cenników, bo usługi świadczone przez ich przewoźnika są na poziomie "wymaga poprawy" / "nieakceptowalny".Do tego nie obsługuje wszystkich rejonów.

Utratą SS nie przejmowałbym się w ogóle.

oznacz moderatorów