Nie mogę dodac oferty, gdyż tak namotaliscie, że "inny" silnik jest poza katalogiem a Avinox w ogole nie istnieje w waszej jakze aktualnej bazie... Czy ktos nad tym w ogole panuje? Czy czekacie, aż wszyscy uciekną z allegro?
Jak mogę wystawić ofertę z silnikiem ktorego nie macie w bazie - Producent: silnikow: DJI, Marka systemu: Avinox (DJI Avinox)
I nie, to nie ja mam zgłaszać, pilnować, czekać i się prosić o coś za co bierzecie niemałe pieniądze. Proszę o dodanie silnika i producenta do swojej bazy.
Pozdrawiam
@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@sportiemocje dodanie brakującej wartości parametru przez dedykowany formularz. Proces opisywaliśmy w tym artykule. Jeżeli mam zgłosić to za Ciebie, potrzebuję dokładnych informacji jakich wartości w jakich parametrach brakuje.
Witam oto dane:
Rowery elektryczne>marka /producent silnika> Avinox
Najważniejsze informacje:
Przykładowe ean:
@sportiemocje Dziękuję za wskazanie informacji. Proszę, doprecyzuj jeszcze, w których dokładnie podkategoriach ma zostać dodana marka. Mam na myśli juniot, mtb, przełajowie itp.
Chodzi o parametry - producent silnika: Silniki Avinox
są silniki Panasonic, Bafang, Bosch a w/w nie ma.
Dziękuje 🙂