Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Klientka kupiła 25 listopada o 22:30 Kalendarz adwentowy LEGO, wysłaliśmy paczkomatem jeszcze przed północą, o 13:35 już miała w paczkomacie, wieczorem wybrała. 2 dni później 29 listopada 13:18 zorientowała się, że "zakupiła przez pomyłkę". Zwrot nadała 3 grudnia o 21:43, dziś, 5 grudnia przyszedł, bez gratisów i paragonu, ale przynajmniej włożony w nasze "pancerne" opakowanie, więc od razu ponownie wystawiłem, bo czas na kalendarze adwentowe jakby mijał. I okazuje się, że parę godzin po wznowieniu pokazuje naszą ofertę, wg [Najszybciej] na ostatnim, 111. miejscu - drugiej strony - po ofertach z czasem dostawy za kilkanaście dni, gdy mam kup do 16:16 - dostawa jutro i jak sami wiecie (Wasz "system" to wie na pewno), że nawet zamówienia sprzed samej 20-tej są nadawane tego samego dnia i rano są już do odbioru. Zgłaszałem takie przypadki, ale ciągle to samo z pokazywaniem wg [Najszybciej]. Staramy się, wracamy wieczorem by spakować, wozimy na sortownię do sąsiedniego Lublina a Wy nam robicie takie numery. Zróbcie wreszcie porządek z tym "systemem", przecież to nie jest trudne posortować jak należy.
pozdrAVIAm WW
Cześć, @NajlepszyComPL. Czy wyniki sortowania nadal wyglądają w ten sam sposób? Proszę, podeślij link do wyników z ofertami tego produktu + link po włączeniu sortowania od najszybszych.
NAJTAŃSZE
Stan: Nowy
NAJSZYBCIEJ
dostawa w sobotę
Z Batmanem to samo: https://allegro.pl/oferta/lego-70923-batman-movie-prom-kosmiczny-batmana-12692970160?order=ldta&p=1#...
to się dzieje na różnych kompach i telefonie.
Dziękuję, @NajlepszyComPL. Skonsultuję ten temat i niedługo wrócę do Ciebie z informacjami.
Kolejny dzień, ale przesunąłem się o 1 do przodu. Jest szansa, że przed Wielkanocą będzie moja oferta na początku 😉 Tylko czy w Wielkim Poście ktoś będzie szukał kalendarza ADWENTOWEGO?
Jest postęp: jestem na 30. miejscu, po będących na pierwszych miejscach z dostawą na środę, czwartek 11,12 grudnia (moje na sobotę 7 grudnia). Spytam UŻYTKOWNIKÓW (bo na Allegro nie ma co liczyć) : co Wy na to?