Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Allegro nie chce zaakceptować zmiany danych firmy po śmierci wspólnika spółki cywilnej na indywidualną działalność, konta są aktywne i odbywa się na nich sprzedaż, Allegro pobiera normalnie prowizję od sprzedaży i wystawia faktury VAT na zlikwidowany z mocy prawa podmiot, ani prośbą, ani groźbą nie mogę doprosić się zmiany podmiotu na nowy, który przejął wszelkie prawa i obowiązki wobec Klientów na moich kontach Allegro. Czy ktoś ma podobny problem? proszę o kontakt: [edycja]
Widocznie nie zmarł.. myślę, że akt zgonu+zmiana danych w KRS to niepodważalne dowody i przekona do zmiany działania allegro.
spółka została zlikwidowana?
z ciekawości
jak przeniosłeś majątek do swojej firmy?
był remanent końcowy?
Sz. Panie
bez urazy, ale takie informacje kwalifikują się jako doradztwo podatkowe, za które trzeba zapłacić konkretne pieniądze, Pozdrawiam
@ARAKOM Tiaaa.... Znalazł się doradca za konkretne pieniądze a prostej sprawy samodzielnie nie potrafi załatwić 👎
No nie wytrzymam po prostu...
@RED , szykuj kasę! I to niemałą😂 Może jakaś zbiórka na pomagamPeEl?
😂🤣😂
Dawno się tak nie uśmiałam.
Jak nie wytrzymasz to popuść i śmiej się dalej, bez urazy głupich nie sieją, rodzą się sami
@ARAKOM Samokrytyka to relikt poprzedniej epoki, ale doceniamy 😁
@ARAKOM Widzę, że w toku prowadzonej korespondencji zostałeś poinformowany o konieczności umieszczenia w oświadczeniu na podstawie jakiej dokładnie umowy zbycia, doszło do przejęcia praw i obowiązków, a także powołania Zarządu Sukcesyjnego. Jak rozumiem, przesłane przez Ciebie informacje nie były wystarczające i obecnie Twoja sprawa jest konsultowana z prawnikami. Poczekaj na odpowiedź mailową.
niestety moja odpowiedź przekracza 500 znaków i jest w ten sposób blokowana przez Allegro
@ARAKOM Jaką odpowiedź masz na myśli? Na wiadomości, które od nas otrzymujesz, odpowiadasz bezpośrednio ze swojej poczty.