Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry.
Czy zauważyliście u siebie zmiany w i sprzedaży i regularności wpadania zamówień w ostatnim czasie, prowadząc sprzedaż na Allegro?
W mojej kategorii spadek w czerwcu jest widoczny ,przynajmniej na tym portalu . Jest sezon urlopowy i nie ma co się dziwić że klienci przeznaczają oszczędności na wypoczynek . Do jesieni trzeba przeczekać a potem się zobaczy . Sprzedaż stacjonarna przynajmniej jeszcze jest i tu nie ma powodowdo narzekania .
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ czy jesteście w stanie się wypowiedzieć na ten temat?
@seb1q Nie wypowiadamy się na temat spadku lub wzrostu sprzedaży. Allegro oferuje platformę do prowadzenia działalności. Nie gwarantuje określonych zysków.
Bardziej miałem na myśli, żeby wypowiedział się ktoś z moderatorów na ten temat:
Natrafiłem przypadkowo na takie dziwne oferty.Czy to nie jest sztuczne zapychanie algorytmu serwisu? Co to za testy?Właścicielami kont jest Allegro. Podaję kilka przykładowych linków a jest ich kilkaset ofert. Kont tego typu też jest kilkadziesiąt...
@seb1q Te oferty są zakończone i jak widać były to oferty testowe. O szczegółach działań ich dotyczących nie informujemy.