Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po kliknięciu pojawia się podgląd produktu na sekundę i znika lub nie pojawia się wcale.
Czy wy też tak macie ?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@megii_ss Problem dotyczy aplikacji czy przeglądarki? Jesteś w stanie przesłać nam filmik, na którym opisana sytuacja będzie przedstawiona?
na telefonie przeglądarka chrome i na kompie opera - to samo - brak możliwości
@megii_ss "Brak możliwości" dotyczy kwestii przesłania filmiku? Niestety bez niego nie będę mogła przesłać zgłoszenia do weryfikacji.
gdzie i jak ten filmik przesłać ?
@megii_ss W załączniku do wiadomości przesłanej na adres: spolecznosc@allegro.pl. W treści wiadomości dodaj link do tego wątku z Gadane.
poszło
@megii_ss Dziękuję. Przekazałam zgłoszenie do weryfikacji. Gdy będę wiedzieć więcej, odezwę się ponownie.
@megii_ss Zespół techniczny poinformował mnie, że niestety przesłany filmik nie wystarczy, żeby zgłoszenie mogło zostać zweryfikowane.
Konieczne jest potwierdzenie, że doszło do czyszczenia plików cookies. Jeśli to nie pomoże, wykonanie kolejnej próby podglądu szczegółów w nowym oknie incognito oraz nagranie pełnego ekranu, gdzie będzie widoczny pasek adresu strony i godzina systemowa.
wysłałam kolejny filmik zgodnie z instrukcją
@megii_ss Dzięki, przekazałam do działu technicznego.