Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Kurier nie chce mi odbierać paczek.
"Od teraz skorzystasz ze stałych podjazdów kuriera DHL już od 1 przesyłki dziennie"
-jesli ustale staly podjazd a ktoregos dnia nie bede miec zadnej paczki dla kuriera to co wtedy,bedzie jakas kara/opłata?
-czy jesli ustale taki podjazd w okreslonych godzinach to kurier ma obowiazek podjechac w tych godzinach czy znowu napiszecie ze to tylko orientacyjny czas a on moze olać
@petinek_pl skonsultuję obie te kwestie z zespołem i wrócę do Ciebie z informacjami.
@petinek_pl jak obiecałam, wracam z odpowiedzią na Twoje pytania:
1. Jeśli nie przekażesz odpowiedniej ilości paczek w tygodniu nie poniesiesz żadnej opłaty. Po 3 miesiącach od włączenia stałego podjazdu DHL zweryfikuje nadaną liczbę paczek i może podjąć decyzję o zmianie limitu lub o wyłączeniu stałego podjazdu. Dodatkowo jeśli zajdzie taka potrzeba jest jeszcze możliwość czasowego zawieszenia stałego podjazdu.
2. Jeśli chodzi o godziny odbioru to w zgłoszeniu musisz wpisać w jakich godzinach kurier może się pojawić. Jeżeli nie uda się zaplanować trasy kuriera zgodnie z nimi, DHL skontaktuje się z Tobą i ustalicie inne godziny odbioru. Co do zasady kurier powinien pojawiać się w godzinach ustalonych w zleceniu, jeżeli jednak notorycznie będzie pojawiał się w innych porach, poprosimy o zgłoszenie i wówczas będziemy działać.
Chyba szkoda roboty. Wypełniałem raz, jeszcze w ramach strykte DHL(formularz papierowy), nikt nie odpowiedział. Potem się pojawił ten formularz elektroniczny, ten co Allegro podlinkowało. Wypełniłem, zero odpowiedzi.
@serwis-texas z adresu mailowego przypisanego do konta, z którego tu piszesz?
Ola, dziękuje za zainteresowanie. Spadam już do domku. Odezwę się w środę. Dzięki
@serwis-texas w środę też będę, więc jeśli podeślesz mi szczegóły tego zgłoszenia, zadziałam gdzie trzeba w Twojej sprawie. Dobrego wypoczynku 🙂
Dzień dobry Ola,
coś chyba się jednak stało bo 7 godzin temu otrzymałem zwrotny email o włączeniu stałego podjazdu, także z mojej strony temat nieaktualny. Dziękuje, miłego dnia 🙂