Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
O co chodzi z tym statusem w przypadku przesyłek obsługiwanych przed UPS? Coraz częściej pojawia się taki status i dostawa trwa po kilka dni.
Klient dzwoni dziś, że 29.11 zamówił towar, wysłany tego samego dnia i tego samego dnia wyjęty z Paczkomatu. 2 minuty po wyjęciu zmiana statusu na :"kurier przekazał przesyłkę do magazynu" i koniec. 2 dni nic się nie dzieje
Przesylka: A0017R8A06
W metodzie dostawy One box niezależnie czy przesyłki odbiera UPS, DPD czy One Kurier wpadają one w czarną (a raczej zieloną) dziurę. Może po weekendzie ruszy dalej o ile jej nie zgubili. Ani tutaj ani na infolinii niczego sensownego raczej się nie dowiesz. Trzeba cierpliwie czekać i mieć nadzieję, że się nie zgubi a Ty nie dostaniesz negatywa, bo to przecież Twoja wina (przynajmniej tak sądzi ponad 90% kupujących na Allegro)
W punkt. Kupującego nie interesuje, że jako sprzedawca zrobiliśmy wszystko, co do nas należało. Kiedy Allegro ogarnie w końcu ten temat? Problem pojawia się nagminnie i ileż można tłumaczyć się z tego kupującym😬
Inpost może aktualizować statusy na bieżąco i dostarczać przesyłki na następny dzień a inni nie? Z UPS są nieustannie problemy. A to paczka zaginęła, a to paczka dotarła na drugi dzień ildo punktu odbioru i przeleżała tam 3 doby bo kupujący nie dostał info, że jest i czeka na odbiór. No litości...
@Ana_outlet poprosiłam oddział o interwencję w sprawie paczki.
Dziękuję. Oby to coś pomogło🤞
Ponownie ten sam problem z kolejną przesyłką: znowu status, że kurier przekazał przesyłkę do magazynu i stoi w miejscu
Przesyłka: A0019AJQLQ
Poprzedniej sprawy nie udało się Allegro rozwiązać. Kupujacy sam zgłosił się do punktu odbioru i odebrał paczkę, której Allegro szukało jeszcze kilka dni po odbiorze.
@Ana_outlet czy chodzi o przesyłkę nr A0019AJQL9 z zamówienia 5dddbfd0-9ea9-11ef-bee0-750d59f3994f, która wczoraj została odebrana z automatu nadawczego?
Tak tak. Pomyliłam się przy pisaniu
@Ana_outlet ok, poprosiłam o sprawdzenie, czemu nie została dzisiaj wydana do doręczenia.
@Ana_outlet przesyłka została już odebrana przez kupującego. Nie otrzymaliśmy statusu o wydaniu jej do doręczenia, ale została przekazana.