anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Status "Oczekuje na przeniesienie"

jango_ico
#8 Zapaleniec#

Co w Ustawieniach wypłat , Allegro Finance oznacza status "Oczekuje na przeniesienie"

Z jakiegoś powodu moje wypłaty zostały chyba wstrzymane. I nie wiem o co chodzi. 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@jango_ico swprawdź proszę swoją skrzynkę e-mailową powinieneś otrzymać wiaodmość e-mail od operatora PayU z adresu no-reply@payu.pl z informacją "aby nadal wypłacać środki z Allegro Finsne zweryfikuj swoje dane [...]" ze szczegółowymi informacjami, co należy zrobić. 
W ustawieniach wypłat znajdziesz odnośnik Przejdź do PayU, w którym powinieneś załączyć dokument tożsamości. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

nVidia-Ati-Pc
#7 Wielbiciel#

mam to samo niby moge wypłacać lecz pieniadze nie schodzą a na dole w historii napisane, ze anulowano wypłąte Payu (w piatek zaakceptowalem ta zmiane c7 do regulaminu) . Nie dostałem żadnego maila od Payu jak pisze Pani wyzej

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@nVidia-Ati-Pc Jakie informacje widzisz w tej zakładce przy opcji PayU?

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

nVidia-Ati-Pc
#7 Wielbiciel#

Zrzut ekranu 2024-10-01 220226.png

oznacz moderatorów

nVidia-Ati-Pc
#7 Wielbiciel#

byc moze jest to zwiazane z tym przeniesieniem co widneje na górze (zaznaczylem w piatek jakas zgode odnosnie regulaminu do zalacznika c7 odnosnie allegro finance) ogolnie sprawa juz poszla na chacie i beda to wyjasniac

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@nVidia-Ati-Pc konieczne będzie skonsultowanie tej sprawy z operatorem płatności PayU, widzę, że Doradca już skontaktował się z PayU, więc poczekaj proszę na odpowiedź w sprawie nr 45106399. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów