@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzisiaj straciłam wszystkie top oferty i super ceny. Oferty konkurencji, które są droższe i mają mniejszą sprzedaż są top ofertami. Moje spadły na dół listy produktowej. Są często nawet niżej niż oferty dwukrotnie droższe, z zerową sprzedażą, z dłuższym terminem dostawy. To śmierć mojej sprzedaży. Co jest grane???
@Jemzdrowo24_pl Nie jestem w stanie udzielić Ci jednoznacznej odpowiedzi. Nasz system kwalifikuje oferty automatycznie. Zarówno program top oferty, jak i super ceny. nie opiera się wyłącznie na cenie ale na atrakcyjności danej oferty, jako całości. Pamiętaj, że znaczenie ma również przewidywany czas, oraz koszty dostawy.
Ja to wszystko rozumiem. Nic się w tych parametrach, o których mówisz, nie zmieniło od wczoraj w moich ofertach. Z niezrozumiałych dla mnie przyczyn dzisiaj - w dniu uruchomienia nowego sposobu tworzenia cenników dostawy - z moich ofert wypadły dostawy Allegro Delivery. Nic nie modyfikowałam i nie zmieniałam, a dostawy zostały wyłączone i straciłam Smarta.
Z tymi super cenami to ja proponuję z przymrużeniem oka podchodzić. One są super dla Allegro - im wyższa tym bardziej super;)
Tak też podchodzę 😉 Topy to inna historia 🙂