Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jakiś czas temu pytałem o możliwość tworzenia etykiet Allegro One i allegro.cz z subkonta. Sprzedajemy dosyć dużo i nie chcę, żeby podczas nieobecności osób obsługujących konto główne, ktoś do niego miał dostęp. Otrzymałem odpowiedź, że możliwość jest rozważana - chciałem zapytać o postępy, ponieważ brak tej opcji mocno komplikuje życie i utrudnia możliwości urlopowe.
Pozdrawiam
@zagano44 tak, mamy realny plan na wprowadzenie możliwości generowania etykiet z kont pracowniczych i jeszcze w tym kwartale powinno to być już dla Was dostępne.
@_HolaOla_ super, takiej odpowiedzi oczekiwałem! dziękuję
@zagano44 cieszę się i życzę dobrego popołudnia 🙂
@_HolaOla_ Czy wiadomo, kiedy ta funkcjonalność będzie dostępna? Albo jestem ślepy, albo jeszcze nie widziałem uruchomienia takowego dostępu.
@zagano44 nie, jeszcze tego nie wprowadziliśmy i na razie nie mogę wskazać jeszcze konkretnej daty kiedy się pojawi. Na pewno będziemy o tym informować, gdy będziemy już gotowi, więc muszę poprosić Cię jeszcze o cierpliwość.
@_HolaOla_ rozumiem, dziękuję za odpowiedź
@_HolaOla_ wracam z pytaniem po czasie - czy coś się ruszyło w tej kwestii?
@zagano44 Tak, jak wspomniała Ola, gdy taka opcja zostanie dodana, będziemy o tym informować w aktualnościach i na Gadane.
Jak tam realizacja realnych planów ?
@arkos konsultuję te kwestię i gdy otrzymam odpowiedź, wrócę z informacją.