Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proponuje by został utworzony osobny dział sugestii/pomysłów z możliwością oddawania głosu na konkretne pomysły lub sugestie dotyczące zmian na allegro
My również jesteśmy za tym pomysłem. Niech to będzie dział gdzie propozycje zmian będą mogły być omówione i skonsultowane z osobami które z nich korzystają.
Popieram. Dobry pomysł z taki działem 👍
Bardzo dobry pomysł 🙂 Nie będzie trzeba przewalać się przez całe mnóstwo innych tematów w dziale sprzedawców. Jedna zbiorcza kategoria dotycząca wyłącznie pomysłów.
super, masz punkcik.
Oczywiście - jestem za. Z tym że, nauczony doświadczeniem, jakoś kiepsko widzę współpracę z Allegro w tym zakresie 😉
Oj tam. Czasami słuchami naszego narzekania i po "kilku" latach coś wprowadzili 😛
Takie miejsce jest w bliskich planach 🙂
@msniezek Znaczy - wchodzę jutro, a tam mnóstwo nowych działów..? No super 😛
Ale Ty optymistą jesteś 😂
To tutaj machnę swoja sugestię jeśli nikt się nie pogniewa.
Podobnie jak w komentarzach na YT, czy forum benchmark - jeśli ktoś edytuje swego post, to powinna pojawić się mała informacja o tym. Najlepiej z dodaną datą, jeśli zaimplementowania tego nie było by zbyt trudne. Przykład:
@msniezek I jak tam idzie zaplanowane "w niedługim czasie" wprowadzenie? 😛
@Vryko powoli 😉
@msniezek I znów Twoje "blisko" jest daleko od mojego "blisko" 😛
A poważniej - na jakim etapie są prace nad działem..? Uchylisz rąbka tajemnicy? A może któraś z dziewczyn coś napisze..? @nat_not , @cloudcloud , @_HolaOla_ ? 🙂
@Vryko ja będę milczeć, jak grób 😛 Maciej pojawia się tu z dużymi newsami - wyczekuj.
@cloudcloud No to (sz)czekam... 🙂
Świetny pomysł, zwłaszcza możliwość głosowania na konkretne pomysły. Allegro widziałoby, czego naprawdę potrzebują użytkownicy.
Demokracji 😆
A ja proponuję, żeby była 'szukajka" pt moje posty, bo wasnie szukam swojego z ubiegłego tygodnia i szukam.... i znaleźć nie mogę
kolejne miejsce z wielu gdzie mają trafiać pomysły z marnym skutkiem realizacji 🤔 ale mam cichą nadzieje że może i tym razem coś się zmieni