anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

SUPERCENA

MAMY ROZWIĄZANIE!
Krekels
#9 Pomysłodawca#

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_  SUPERCENA w katalogu.Zauważyłem że konkurencja powstawała sobie masę ofert do katalogu z 2 kont z tym samym NIP, uzyskując oznaczenie SUPERCENA.Czy takie działanie jest zgodne z regulaminem ?

Nie chcę donosić na konkurencję,niech każdy orze jak może.Pytam bo też bym sobie tak zrobił,jeśli nie jest to zabronione.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3
kostas11
#21 Demiurg#

@Krekels tak jest taka możliwość, możesz mieć z tego co pamiętam 2 oferty takie same na różnych kontach, a może na jednym, tak czy tak allegro myśli że jest cwane a sprzedawcy ich przechytrzają na każdym kroku 😄

znalazłem 

Oferty powielone

W jednej podkategorii wystawisz maksymalnie dwie oferty z tym samym produktem i stanem stan Nowy – niezależnie od liczby kont, z których korzystasz. Oferty, które zostaną przez Ciebie powielone, możemy zakończyć przed czasem. Zostawimy wtedy te oferty, które cieszą się większym zainteresowaniem kupujących: weźmiemy przy tym pod uwagę oznaczenie Smart!, promowanie ofert, Allegro Ads, oznaczenie SUPERCENA oraz najwyższe GMV (Gross Merchandise Value).

________
Κώστας
oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Krekels W jednej podkategorii dozwolone jest wystawienie maksymalnie dwóch oferty z tym samym produktem i stanem "Nowy" – niezależnie od liczby kont

oznacz moderatorów
Krekels
#9 Pomysłodawca#

Nie do końca o to mi chodziło w pytaniu,ale tyle informacji też mi wystarczy .Nie ma co dalej rozwijać i drążyć tematu bez potrzeby.Dzięki i Pozdrawiam  

oznacz moderatorów