Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Klient, który nie ma SMARTa ma dostępnych 6 opcji wysyłki. Wszystkie ustawione na minimum zgodnie z cenami Allegro. Klient z tych 6-ciu wybiera najdroższą - Allegro odbiór w punkcie za 9,49zł - podczas gdy dla jego zamówienia najtańsza jest 3 zł tańsza - Allegro przesyłka polecona za 6,49zł.
I co? Klient ocenia koszt wysyłki za zbyt wysoki....
Sugeruję, że taka ocena powinna być w takiej sytuacji zablokowana 🙂
@Knowhere Nie kupować u nich?
@pinsplash A gdy jest to rzecz, której akurat nie ma nikt inny?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere To AKCEPTUJESZ cenę za całość. Też ostatnio coś kupowałem z wysoką ceną za kuriera. Ale jak porównałem z ceną dostawy z zagranicy to i tak wyszło taniej. Życie.
ps nie dałem po gwiazdkach
@pinsplash dlaczego nie jechać po gwiazdkach? Allegro daje możliwość ustalenia niskich kosztów dostawy. Jeżeli ktoś z nich nie korzysta, to sprzedaje przedmioty ponadgabarytowe i wtedy jest ok, albo dorabia na przesyłkach i to już nie jest fajne.
Zanim Kogos odeslesz do moich linkow ktorych nie widziales upewnij sie czy to ja zawinilam bo definitywnie nie ja bylam osoba winna! Nie zdazylam niczego zakupic poniewaz sprzedawca dodal mnie na liste czarna bo dalam mu wazne pytania ktore sa po to bym miala pewnosc ze kupuje dobry towar co spelnia moje oczekiwania! Jak ci latwo oceniac bezczelnie nie bedac w temacie to milcz bo tak nie zyskasz na pewno szacunku sam go nie majac. Kolejny co ujada i nie mysli!
@Client:77795156, co ty tu robisz, mogę wiedzieć? Wygląda na to, że podburzasz ludzi specjalnie.. 😕
@konto zamknięte wyrzucisz drzwiami, to wlezie oknem.
@konto zamknięte, robaki jakieś się wylęgły, trzeba zawołać czyścicieli 😮
@konto zamknięte CL profilaktycznie😉
@konto zamknięte, Cyściciele Lobakuf 🙂 może tam jakaś głębsza sprawa jest 😮
@konto zamknięte Toś mi uprzyjemnił spożywanie krakersów🤣
<chrup chrup> 😄 <zabiera krakersa @Knowhere 😋> 😀
@Knowhere wtedy możesz zrezygnować z zakupu albo kupić i słusznie pojechać po gwiazdkach. Ja ostatnio zrezygnowałam z Na Allegro z dostawæ za 26 zł Kupiłam w sklepie internetowym dokładnie to samo z przesyłką za 15 zł.
@konto zamknięte Akurat miałem na myśli używki (w sensie rzeczy używanych, a nie jakichś "podpalaczy"😂), których nie dostaniesz nigdzie indziej.
@Knowhere to, co kupiłeś nie powinno mieć znaczenia. Jeśli można to spakować w standardową paczkę, to cena przesyłki nie powinna być z kosmosu.
@konto zamknięte Można. Tyle że sprzedawca (firmowy) ustawia sobie jedynie kuriera i to w okolicach 30 zł (gdzie ja wchodząc "z ulicy" do pierwszego lepszego brokera mogę mieć kuriera za ok. 15-16 zł).
Wołam @Client:79179573 żeby się dowiedzieć co on na to😁
@Knowhere Tylko 3 dychy? Brałbym w ciemno.
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
Na szacunek nie trzeba pracowac tylko miec w wychowaniu a jak ty go nie masz, nie licz na to ze bede miec do takich jak ty co ujadaja w moja strone a widac nie wiedza o czym mowa i jeszcze sa za oszustami z allegro! Slabe to! Maxxxx zero madrosci za to brak umysłu i czytania ze zrozumieniem!
@cloudcloud chyba znowu jesteś potrzebna😉
@konto zamknięte Ja myślę że to nie mod jest tu potrzebny, a - jak ktoś słusznie wczoraj napisał w "znikniętym" wątku - kubeł zimnej wody;]
Albo inne, bardziej radykalne, rozwiązania😏