anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

To w końcu jakie to tło?

kaliszaneczka-x
#16 Inspirator

https://allegro.pl/uzytkownik/tht-1?p=5

Prawie 11000 ofert. Chyba żadna nie ma prawidłowej miniaturki... On ma jakiś inny regulamin???

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@kaliszaneczka-x wszystkich obowiązuje taki sam regulamin i te same zasady. 
Zgłosiłam to do odpowiedniego zespołu, w przyszłości możesz zgłaszać takie sytuacje przez przycisk "zgłoś naruszenie" w ofertach. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

kaliszaneczka-x
#16 Inspirator

Znaczy mam zgłosić 11 000 ofert przyciskiem. To jakieś 55 godzin jak szybko mi pójdzie. Oczywiście zgodnie z przepisami zapłacicie mi za pracę na Waszą rzecz?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@kaliszaneczka-x nie trzeba zgłaszać wszystkich, wystarczy kilka, co zajmie ok. 2 minut 🙂 

Monika
oznacz moderatorów

kaliszaneczka-x
#16 Inspirator

Sprawdź proszę poprawność swoich informacji, bo ja nadal widzę, że ten Pan ma inny regulamin. Ani jedno zdjęcie nie poprawione choć minęło 11-ście dni... 

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@kaliszaneczka-x informacje, które Ci przekazałam są poprawne - wszystkich obowiązuje taki sam regulamin. Po zgłoszeniu podjęliśmy działania wobec tego sprzedającego (nie wszystkie są widoczne na zewnątrz).
Ponieważ oferty wciąż nie zostały poprawione, przekazałam je do ponownej weryfikacji.

Monika
oznacz moderatorów

TechartGSM
#16 Inspirator

@la_nika W takim razie dlaczego regulamin działa inaczej dla ofert zgłaszanych pojedynczo, i inaczej dla zgłoszenia grupowego? Dlaczego nie zakończyliście wszystkich ofert? Gdybym zgłosił jedną w której miniaturka jest nieprawidłowa, zakończylibyście ją bo w ofercie nie ma żadnego zdjęcia który się na miniaturę kwalifikuje. Jak widzę przy zgłoszeniu kilkunastu tysięcy ofert, nie zakończyliście żadnej, tylko co? Zrobiliście sprzedającemu "niu, niu!"?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@TechartGSM  regulamin działa tak samo.
O działaniach podejmowanych na koncie możemy poinformować tylko jego właściciela, mogę tylko zapewnić, że je podjęliśmy. 

Monika
oznacz moderatorów