https://allegro.pl/uzytkownik/tht-1?p=5
Prawie 11000 ofert. Chyba żadna nie ma prawidłowej miniaturki... On ma jakiś inny regulamin???
@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@kaliszaneczka-x wszystkich obowiązuje taki sam regulamin i te same zasady.
Zgłosiłam to do odpowiedniego zespołu, w przyszłości możesz zgłaszać takie sytuacje przez przycisk "zgłoś naruszenie" w ofertach.
Znaczy mam zgłosić 11 000 ofert przyciskiem. To jakieś 55 godzin jak szybko mi pójdzie. Oczywiście zgodnie z przepisami zapłacicie mi za pracę na Waszą rzecz?
@kaliszaneczka-x nie trzeba zgłaszać wszystkich, wystarczy kilka, co zajmie ok. 2 minut 🙂
Sprawdź proszę poprawność swoich informacji, bo ja nadal widzę, że ten Pan ma inny regulamin. Ani jedno zdjęcie nie poprawione choć minęło 11-ście dni...
@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@kaliszaneczka-x informacje, które Ci przekazałam są poprawne - wszystkich obowiązuje taki sam regulamin. Po zgłoszeniu podjęliśmy działania wobec tego sprzedającego (nie wszystkie są widoczne na zewnątrz).
Ponieważ oferty wciąż nie zostały poprawione, przekazałam je do ponownej weryfikacji.
@la_nika W takim razie dlaczego regulamin działa inaczej dla ofert zgłaszanych pojedynczo, i inaczej dla zgłoszenia grupowego? Dlaczego nie zakończyliście wszystkich ofert? Gdybym zgłosił jedną w której miniaturka jest nieprawidłowa, zakończylibyście ją bo w ofercie nie ma żadnego zdjęcia który się na miniaturę kwalifikuje. Jak widzę przy zgłoszeniu kilkunastu tysięcy ofert, nie zakończyliście żadnej, tylko co? Zrobiliście sprzedającemu "niu, niu!"?
@TechartGSM regulamin działa tak samo.
O działaniach podejmowanych na koncie możemy poinformować tylko jego właściciela, mogę tylko zapewnić, że je podjęliśmy.