anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Towar NOWY a oferty usunięte, czy w końcu zatrudnicie kogoś kto potrafi czytać ze zrozumieniem?

cFiat
#12 Orędownik#

Kolejny raz problem, 3 moje oferty zostały usunięte bo wy twierdzicie, że sprzedawany towar nie jest "NOWY" ja pisze kolejny raz 15 meil i wyjaśniam że jest NOWY a wy dalej ta sama śpiewka. Skoro sprzedawca twierdzi i bierze za to odpowiedzialność to chyba wie co mówi czy robi ?

Naprawdę to nie żart ale czy jesteście w stanie znaleźć lub zatrudnić chodź jedną osobę która potrafi czytać ze zrozumieniem ?

Ja działam uczciwie i w sposób właściwy oznaczam swoje oferty gdzie konkurencja sprzedaje towar z określeniem NOWY a nawet po zdjęciach a gdzie dopiero opisie widać że towar jest URZYWANY ! 

Od nowego roku naprawdę wasze postepowanie jest dziwne wręcz podejrzane gdzie już w jednym wątku musiałem napisać 20 meil prawie takich samych cos zrozumieli.

Tiket 49147864

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

mdrogeria
#21 Demiurg#

popraw byka 😊

oznacz moderatorów

cFiat
#12 Orędownik#

Nie da się bo odpowiedziałeś, oczywiście powinno być "UŻYWANY"

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@cFiat zapoznałem się ze zgłoszeniem nr 49147864 i widzę, że dostałeś wyczerpująco wyjaśnienie. Jeśli nie zgadzasz się z naszym stanowiskiem - odpowiedz w zgłoszeniu i skorzystaj ze swojego prawa złożenia reklamacji.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

@gdvorek ja korzystam z tzw. z prawa do reklamacji i nawet nie odpowiadacie

mamy podobny problem z jedną ofertą - ktoś nowy produkt wbił do katalogu allegro z notką używany

oferta była już kilka razy usuwana przez serwis z w/w powodów

serwis twierdzi, że nowy produkt jaki sprzedajemy jest używany

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@RED złożyłem reklamację w tej sprawie 49147864 z roszczeniem o ponowną weryfikację sprawy. Otrzymać odpowiedź reklamacyjną w zgłoszeniu nr 49147864.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów