Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Moi drodzy, otrzymałem taką wiadomość od JARO-XL :
Czy możecie sprawdzić czy to konto nie spamuje/troluje w innych przepadkach? Bo jak widać wiadomość nie ma nic wspólnego z zapytaniem o oferowany przedmiot.
@KOGIEL_T Nie widzę tutaj związku.Gdybym napisał, że sprzedaję aparat bez matówki, lustra i migawki mógłbym uznać to zapytanie za ironię, bo byłby wtedy tak samo funkcjonalny jak ten a'la samochód.
Ale jeżeli jest tak jak napisałeś, to Pan musi poszukać sobie obiektywu z grzybem, pleśnią i wszelkim innym badziewiem wewnątrz :).
Irytuje mnie tylko to, że my jako sprzedający musimy uważać na to co piszemy w wiadomościach aby bot nas nie zblokował, aby nie dostać upomnienia, a byle użytkownik pozwala sobie na pisanie zapytań niezwiązanych z przedmiotem aukcji.
@ART_FOTO najwyraźniej JARO-XL specjalizuje się w autach i dla niego informacja o braku pleśni wydawała się niedorzecznością 😉, a tak w ogóle, to ciesz się, że ktoś Ci zadaje pytania, bo mnóstwo sprzedających płacze, że mają -100pkt. za brak pytań😁
@ART_FOTO nie mamy wglądu do treści wiadomości w centrum. Natomiast zerknęłam na konto i nie widzę na nim alarmujących zachowań.