anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Trolling w wiadomościach.

ART_FOTO
#15 Entuzjasta

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Moi drodzy, otrzymałem taką wiadomość od JARO-XL :

Zrzut ekranu (111).png

Czy możecie sprawdzić czy to konto nie spamuje/troluje w innych przepadkach? Bo jak widać wiadomość nie ma nic wspólnego z zapytaniem o oferowany przedmiot.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ART_FOTO  myślę, że pytający odniósł się do tego wpisu😉

KOGIEL_T_2-1763921226357.png

oznacz moderatorów

ART_FOTO
#15 Entuzjasta

@KOGIEL_T Nie widzę tutaj związku.Gdybym napisał, że sprzedaję aparat bez matówki, lustra i migawki mógłbym uznać to zapytanie za ironię, bo byłby wtedy tak samo funkcjonalny jak ten a'la samochód.

Ale jeżeli jest tak jak napisałeś, to Pan musi poszukać sobie obiektywu z grzybem, pleśnią i wszelkim innym badziewiem wewnątrz :).

Irytuje mnie tylko to, że my jako sprzedający musimy uważać na to co piszemy w wiadomościach aby bot nas nie zblokował, aby nie dostać upomnienia, a byle użytkownik  pozwala sobie na pisanie zapytań niezwiązanych z przedmiotem aukcji.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ART_FOTO  najwyraźniej  JARO-XL  specjalizuje się w autach i dla niego informacja o braku pleśni wydawała się niedorzecznością 😉, a tak w ogóle, to ciesz się, że ktoś Ci zadaje pytania, bo mnóstwo sprzedających płacze, że  mają -100pkt. za brak pytań😁

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@ART_FOTO nie mamy wglądu do treści wiadomości w centrum. Natomiast zerknęłam na konto i nie widzę na nim alarmujących zachowań. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów