Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jeżeli Twoja wpłata nie dotrze do nas do końca tego miesiąca, pierwszego dnia kolejnego miesiąca Twoja sprzedaż zostanie zablokowana.
Dziwne. Wszystkie faktury zawsze opłacane.
Ktoś mi wyjaśni ?
|
|||
|
|||
|
@brakestop Jest to próba wyłudzenia danych, to nie jest mejl od Allegro. Przekażę link do zablokowania, dzięki za zgłoszenie.
dzięki za reakcję !!! Mój szef jutro z rana pewnie by wlazł w link i puścił kasę : )
@brakestop Przepraszam, bo doszukałam się mejla, który został do Ciebie wysłany 22 kwietnia (tytuł to "Przypominamy: masz nieopłacony rachunek"). Czy to właśnie ta wiadomość? Dla pewności najlepiej zweryfikuj saldo na swoim koncie.
Wiele dni temu przyszedł podobny e-mail. Przesłałem go do Allegro jako zgłoszenie.
Dziś przyszedł podobny. Dziwne jest podawanie numeru konta Allegro i dziwna kwota.
Dostajemy co miesiąc fakturę i opłacamy ja wg faktury tj. kwota faktury = kwota wpłaty.
Inaczej w pełnej księgowości się nie da.
Na każdą kwotę musi być dokument. Na podstawie e-mail nie wpłaci moja księgowa i zarząd ani złotówki.
Jak to wyjaśnić ?
@brakestop Czy nie pominęliście żadnej płatności? Ja na forum nie jestem w stanie przesłać Ci żadnego dokumentu, ale napisz do nas proszę w tej sprawie przez formularz: https://allegro.pl/pomoc/kontakt i z pewnością wszystko się wyjaśni.
Napiszę, gdyż tu się nie zgadza coś. Sprawdziłem z poziomu konta Allegro.
Kwota faktury równa się kwocie wpłaty.
Powinno być na 0 zł
Dzięki za link i zaangażowanie w niedzielę 😉