anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Udostępniliśmy uproszczony sposób tworzenia cenników dostawy – gotowe cenniki

petinek_pl
#13 Ambasador

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ czy to znaczy że sami automatycznie dodacie jakieś cenniki tak jak tworzycie zestawy ofert czy nie będziecie tam mieszać?

Bo :Nadal możesz korzystać z dotychczasowych cenników. Nie zmienimy też wyglądu Twoich cenników ani metod dostaw, które masz już ustawione w ofertach. Na liście cenników znajdziesz informację o tym, jaki to cennik – gotowy cennik lub niestandardowy cennik.

i w cennikach mam informację :

Cennik umożliwia dostawę na 2 rynki

Automatycznie uwzględnimy możliwość udostępnienia ofert na tych rynkach.

chcę sprzedawać tylko w Polsce i na cennikach które już mam od dawna,czy coś zmienicie mi tam czy nie? Czy można zmienić tylko samemu.

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @petinek_pl. To nie oznacza, że automatycznie dodamy cenniki.
Udostępniliśmy opcję, która pozwala na tworzenie gotowych cenników, które zawsze będą spełniać warunki Smart! i w których stawki będą aktualizowane automatycznie przy jakichkolwiek zmianach w kosztach dostawy.

Najprawdopodobniej w istniejącym cenniku posiadasz metodę dostawy, która umożliwia wysyłkę za granicę. Jeśli nie chcesz udostępniać swoich ofert na innych rynkach, to upewnij się, że posiadasz metody dostawy tylko w obrębie Polski. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów