Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pisałeś o wyłączenie tego z jakości?
Oczywiście, że tak. Finalnie przesyłki zostały wykluczone z puli jednak ujemnych punktów za ponad dwa tygodnie nikt nie zrekompensował.
Właśnie, wykluczą ale czasem już mija te 30dni. a nie tak powinno to działać.
Czy drogie Allegro może odnieść się do zamieszczonego wpisu?
@niceWall jak zdarzy się taka sytuacja to napisz do allegro i Ci wykluczą te przesyłki 😄
Po drugie Allegro w regulaminie nie gwarantuje terminowych odbiorów paczek przy zleceniu podjazdu 😞
Po trzecie nikt nikogo nie zmusza do udostępniania czy wybierania podczas zakupu Allegro Delivery 😄
@niceWall nie wiem, czy wiesz, ale teraz Allegro wyklucza paczki które nie były odebrane w terminie, więc tamten wpis jest nieaktualny
O tak? Widocznie po przeczytaniu wpisu zdecydowali się na zmianę, szkoda że nie odnieśli się do tego i nie podziękowali za sugestię. 😎
Jest jeszcze jedna kwestia, ale pewnie wymagałaby utworzenia grupy sprzedawców testujących Allegro by to potwierdzić xD. Wiadomo sprzedaż tu dziwnie sie waha. Już ładnych kilka razy zdarzyło mi się, ze gdy sprzedaż wzrosła ktoś poprosił o opóźnioną wysyłkę. Szłam mu na rękę i prosiłam o wykluczenie tego. Niby to tylko jeden dzień gorszych statystyk. Ale w praktyce sprzedaż spadała na tym koncie praktrycznie do zerka. Przypadek czy tak to mają ustawione?
Ona nie używam ale jeśli to ustawienia Allegro to Wam też sprzedaż spada za obsuwy ona...
@AnnaG-Antyki te wahania nie mają związku z wykluczeniami, bo ja nigdy nie prosiłem o wykluczenie😉, a też mam takie dziwne skoki, że dwa dni nic,(jak by nie było moich aukcji), a później nagle wszyscy się rzucają jak na promocje w markecie😁
Ale nie spadło po wykluczeniu. Spadło dzień po terminie wysyłki. I pomimo wykluczenia potem się z tydzień nie poprawiało. Za każdym razem po takim opóźnieniu spada mi sprzedaż.
Jeśli to standard to jak komuś kurier po ona przez 2-3 dni nie podjedzie to też będzie miał spadek.