anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Absurdalne kwoty za smarty

petinek_pl
#13 Ambasador

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Klient zakupił 10 sztuk produktu za 50 zł. Produkt większy więc wyszło 10 paczek. Allegro naliczacie sobie za pierwszą paczkę prawi 11zł a za kolejne prawie 9zł.. w sumie zapłaciłam ponad 100zł. Plus oczywiście prowizja niemal 70zł, razem 170zł. To jest jakiś absurd produkt za 50zł według cennika paczka powinna wynieść 3,69zł i tak powinna być liczona każda z takim produktem czyli w sumie niecałe 40zł, to co robicie to zwykłe żyłowanie ludzi klient oczywiście nie zapłacił nic bo ma smart za parę groszy na rok a sprzedawca ponosi jakieś kolosalne opłaty!!! System jest bardzo niesprawiedliwy, w ogóle nie powinno być tych opłat ale skoro już są to powinny być liczone jak wyżej opisałam a nie nagle setki zł!!!

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@petinek_pl wszystko zgodnie z regulaminem 🙂

• Za pierwszą przesyłkę z zamówienia zapłacisz kwotę, którą wskazujemy w tabeli dla zamówienia o konkretnej wartości. Za każdą kolejną przesyłkę naliczymy kwotę z tabeli dla zamówienia o wartości od 100 do 149,99 zł. Nie dotyczy to zamówień z przedziałów do 149,99 zł. W ich przypadku za każdą kolejną przesyłkę z zamówienia zapłacisz taką samą kwotę jak za pierwszą przesyłkę.

Ja już dawno podoliczałem koszty smarta do towarów, wystaw to za 60 zł 😄

Ostatnio klient kupując u mnie 4 produktu dopłacił 40 zł 😄

petinek_pl
#13 Ambasador

@kostas11 tylko czy ktoś kupi i tak już mam wysoką cenę bo przy tych opłatach to ... zostaje a zawsze znajdą się sprzedawcy co mają cenę o połowę niższą nie wiem chyba mają wszystko za darmo bo już nie wiem jak to określić plus azjaci którzy nic nie płacą.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@petinek_pl opłaty na allegro są ogólnie źle skonstruowane, wystawiając produkt który mam w sklepie za 78 zł tu mam za 88 zł bo muszę doliczyć kartonik, smart itp. więc jak ktoś kupi 5 x ten produkt to przepłaca 50 zł 🙂

sklep_solpio
#15 Entuzjasta

@kostas11 tylko właśnie ktoś kupił od ptetinek_pl to nie przepłacił w tym momencie 🙂 ale jeśli masz produkty które wysyłasz praktycznie w jednym kartonie i ma taką cenę to musisz doliczyć więcej proste jak but ; ( 

oznacz moderatorów