Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam określony czas na dostawę następnego dnia. Wszystkie godziny przesyłek kurierskich działają prawidłowo, ale UPS nie działa w ustawionym przeze mnie czasie. Mam go do 12:00, a ludzie kupują o 13:30, a mimo to pokazuje, że muszę wysłać tego samego dnia. Czy mógłbyś sprawdzić w czym tkwi problem?.. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Wyłącz dostawy szybsze niż deklaracja
https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/skutecznosc-wysylki
jest wyłączony, nadal jest problem
Cześć, @Promerco. Tego dnia Twoje konto nie spełniało warunku, związanego z % nadanych przesyłek tego samego dnia. Warunek brzmi:
- minimum 95% zamówień, które klienci złożyli i opłacili do podanej przez Ciebie godziny w ciągu ostatnich 28 dni, udało Ci się wysłać tego samego dnia.
W przypadku metody dostawy Allegro One Box, UPS ten wynik wynosił u Ciebie 89,9% i dlatego w ofercie nie było godziny granicznej przy wskazanej metodzie dostawy.
OK, więc jak mam rozwiązać ten problem? Ponieważ kurier UPS przychodzi wcześniej i nie wysyłam zamówień, jak mam rozwiązać tę sytuację? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Promerco To info jest widoczne tylko dla Ciebie, Allegro w ten sposób wywiera presję. Nie ma to wpływu na statystyki czy punktację, o ile nadajesz w deklarowanym czasie