anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Usunięcie opinii

Stelmach91
#9 Pomysłodawca

Witam. Klient kupil u mnie ramkę na apple watch ale nie napisał jaki chce kolor wiec wyslalem losowo tak jak jest w ogłoszeniu. Klient twierdzi inaczej i wystawił mi negatywną opinię dlatego prosze o jej usunięcie gdyż nie jest z mojej winy.

Screenshot_20251007_041044_Chrome.jpg

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Stelmach91  Niestety w tej sytuacji nikt nie może być pewien co sobie życzył klient, dlatego komentarz pozostanie😔, no pocieszenie tylko Ci powiem, że pierwszy negatyw ni wlicza się do statystyk😉

oznacz moderatorów

Stelmach91
#9 Pomysłodawca

Jak nikt nie moze byc pewien. PRZECIEZ widac, ze nie wysylal żadnej wiadomości

Ani prywatnie ani w zamowieniu

oznacz moderatorów

TechartGSM
#14 Krzewiciel

@Stelmach91 Zapomniałeś jeszcze o wiadomości SMS, Whatsapp, Messenger, Signal, o wiadomościach wysyłanych gołębiem, składanymi z papieru samolocikami i telegraficznie. Nie trać czasu, bo nic z tym nie zrobisz. 

Pominę już w ogóle kwestię wyboru koloru w ofercie...

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Stelmach91 W sprawie usunięcia oceny proszę Cię o kontakt tutaj. Pamiętaj jednak, że w opinię wystawioną przez klienta możemy ingerować tylko w szczególnych przypadkach. 

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

piszesz o tym komentarzu?

"Objednán 2x stříbrný rámeček, ale přišel 2x oranžový. "

pytanie w jakim języku widział ofertę autor w/w wpisu, a w jakim ty ją stworzyłeś?

może ten wpis dotyczy nie złej woli kupującego lub sprzedawcy tylko wad tłumaczenia oferty przez allegro?

kto tworzył tekst oferty w takim języku?

https://allegro.cz/nabidka/2x-tvrzene-sklo-s-rameckem-apple-watch-ultra-2-49-mm-16955505362?dd_refer...

oznacz moderatorów

Stelmach91
#9 Pomysłodawca

Ja pisałem po polsku a w jakim języku widzial klient to nie wiem. Tak czy siak nie dal znać który model wybiera. Nieraz ktoś spoza polski kupował i potrafił napisac który model itp

oznacz moderatorów