anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

usunięto miniaturkę aukcji

MAMY ROZWIĄZANIE!
biuropablojdg
#10 Popularyzator#

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_  Mam pytanie. Właśnie zauważyłem że zmieniła się miniaturka jednej z aukcji. chodzi o ofertę 15363310592. po wejściu w galerię okazało się że zdjęcie które była miniaturką zniknęło. na ten moment przywróciłem stan poprzedni poprzez ponowne dodanie zdjęcia i ustawienia go jako miniaturkę. Nie bardzo rozumiem co mogło się stać. Grafikę sam przygotowywałem więc nie wchodzi w grę roszczenie za "zapożyczenie" zdjęcia. czy mogę prosić o info co się stało?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@biuropablojdg Poprosiłam odpowiedni zespół o konsultację. Wrócę tutaj z informacjami.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
biuropablojdg
#10 Popularyzator#

super. dzięki za pomoc.

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@biuropablojdg Otrzymałam wyjaśnienie, z którego wynika, że doszło tutaj do pomyłki i zdjęcie nie powinno być usunięte. Jeden z elementów widoczny na nim wzbudził podejrzenia, ale dodatkowa weryfikacja nie potwierdza nieprawidłowości.

Przepraszamy za zaistniałą sytuację.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
biuropablojdg
#10 Popularyzator#

Pani Natalio, dziękuję za odpowiedź. żeby już nie zakładać nowego wątku. Dziś w nocy została zakończona aukcja 15645252160. Wystawiłem ją ponownie, gdyż nie widzę nic naruszającego regulamin. Czy mogłaby Pani podpytać dlaczego aukcja została zamknięta?

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@biuropablojdg Tutaj nie było błędu. Oferuje Pan 1 sztukę, a na miniaturce widać 4, dlatego oferta została usunięta.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
biuropablojdg
#10 Popularyzator#

ok, nie byłem świadomy tego. już zmieniamy. dzięki za odpowiedź

oznacz moderatorów