anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Utrata Super sprzedaży za błahostkę

made_of_soy
#7 Wielbiciel

Dzień dobry, 

Na allegro sprzedaję od miesiąca od początku staram się spełniać warunki Super Sprzedawcy, realizując wszyskie zamówienia w terminie, odpowiedając na wiadomości w terminie. 
Syskuję same pozytywne opinię, daję z siebie wszystko odpisując na wiadomości po 2 minutach np wczoraj o po 23 godzenie. 

3 dni temu klient kupił u mnie świece, nie wpisał w uwagach personalizacji winietki i napisał ją w wiadomości. Napisał jedynie treść winietki, przez co straciłam ranking SUPER, myślę że to nie jest do odrobienia ponieważ statystyki spały mi o 56 punktów

czy mogę liczyć na jaką pomoc w tej spraiwe ?
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@made_of_soy widzę, że Twoja jakość spadła przez brak terminowej odpowiedzi do klienta z 18.09. Wykluczenie braku odpowiedzi jest możliwe tylko w określonych, wyjątkowych przypadkach. Z jakiego powodu nie udzieliłaś terminowej odpowiedzi na to zapytanie? 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

made_of_soy
#7 Wielbiciel

Ponieważ to nie było pytanie, a uzupełnienie informacji w zamówieniu nie wymagające odpowiedzi. Czy mogę przesłać tutaj treść tej wiadomości abyś wiedziała jaka była jej treść ?

-

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@made_of_soy 

Mogę spytać czy w ramach wyjątku wykluczymy to. Podaj mi tylko numer zamówienia, które obniżyło Ci wskaźniki.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

made_of_soy
#7 Wielbiciel

a4240830-b326-11f1-9d0a-ef9b8845cc04
Dziękuje

oznacz moderatorów

made_of_soy
#7 Wielbiciel

Czy mamy już decyzje 🙂 ?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@made_of_soy przykro mi, ale nie mamy zgody na wykluczenie tej wiadomości z Twoich statystyk. Nie mamy wglądu w szczegóły tej wiadomości i nie wiemy, czego dokładnie dotyczyło pytanie kupującego ani z jakiego powodu brak na nie odpowiedzi. 

Widzimy jednocześnie, że na pozostałe wiadomości odpowiadasz bardzo sprawnie i terminowo, co jest bardzo dobrze oceniane w jakości Twojej sprzedaży.

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

made_of_soy
#7 Wielbiciel

Z chęcią prześlę Ci wiadomość. Jak mogę to zrobić 

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@made_of_soy Musisz odpowiedzieć na każdą pierwszą wiadomość wysłaną przez formularz 'zapytaj o zakup' albo 'zadaj pytanie sprzedającemu' - niezależnie od tego czego ona dotyczy. 
Musisz na taką wiadomość odpowiedzieć - te odpowiedzi liczą się do statystyk.

oznacz moderatorów

AptekaNatolinska
#15 Entuzjasta

Wtedy odpisujesz zdawkowo "dziekuję za uzupełnienie" albo "Uzupełniam informacje" . Byleby było cos w odpowidzi na....

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@made_of_soy  napisał(a):

Ponieważ to nie było pytanie, a uzupełnienie informacji w zamówieniu nie wymagające odpowiedzi. Czy mogę przesłać tutaj treść tej wiadomości abyś wiedziała jaka była jej treść ?

-

To nie potwierdzasz klientom że otrzymałeś dane do produktu ? 

daję z siebie wszystko odpisując na wiadomości po 2 minutach np wczoraj o po 23 godzenie.