Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Odebrano SS mimo że spełniam warunki, proszę o wyjaśnienie dlaczego?
@JARLAND1 zabrali to pewnie nie spełniasz , zobacz tu -https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/jakosc-sprzedazy
Wiem gdzie sprawdzać, jakie są warunki tez wiem
Tytuł Super Sprzedawcy otrzymasz, gdy:
????????????????????
@JARLAND1 nie wiesz co to znaczy ?😁
sprawdz sobie jeszcze jakość sprzedaży i szybkość odpowiedzi na wiadomości klientów oraz czy miałeś dyskusje bo allegro ucina ci punkty jak klienci nie pytają i nie zakładają dyskusji
@az1rael podejrzewam , brak spełnienia 4-tego punktu , czasem zabraknie 1 transakcji .... i BYE...BYE ,,SS,,
@JARLAND1 naliczyłem 49 sprzedaży na Twoim koncie , policz spokojnie jeszcze raz .
@JARLAND1 napisane jak byk na górze że brakuje Ci 50 zamówień 😞 liczą paczki zrealizowane minus zwroty czy anulowane 😄
@kostas11 @mdrogeria takie pytanko odpisujecie na zapytania kupujących personalnie czy ktoś za was ogarnia kontakty z klientem
@az1rael każdą odpowiedź podpisuję nickiem .
odpisuje nickiem
@az1rael ja mam szablon, Dzień dobry, i stopkę Pozdrawiamy i dane firmy 🙂
Przestałem się tym przejmować, większość klientów wali na Ty albo bez Dzień dobry, tylko sama wiadomość lub potrafią pytanie po zakupie zadać w dyskusji 😄
Zrealizowane zamówienia:70
@JARLAND1 ,, kiedyś przechodziłem koło płota.......,, jak nie znasz to dokończę 😁
dokończ
@JARLAND1 pewnie w jakości dane jeszcze się nie zaktualizowały .
,, .....ot taki zwykły ...drewniany , pisało na nim d...pa , chciałem pogłaskać i se drzazgę wbiłem ,,
moja rada jest taka - WYPNIJ SIĘ NA ICH SS - bo jest ten znaczek potrzebny ja piąte koło u wozu