Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak ja to mam wystawić? System chciał podpiąć katalog z wszystkimi 3ma częściami książki, chodź wystawiam tylko część 3cią. Więc wróciłam do formularza edycji, sama znalazłam katalog. Nie dość, ze oczywiście podczas podpięcia zginęła połowa moich mozolnie wypełnianych parametrów to na koniec co dostałam? Nie mam już prawa dodawać własnych zdjęć czy co? I dlaczego do ch..... nie zrobicie coś z tymi parametrami. jak je wypełniam to znaczy, ze maja pozostać, szczególnie ze w katalogu nie były wypełnione. Dlaczego mam tracić czas na poprawianie ich jeszcze raz? Ile razy katalog ma usuwać właściwe dane jak np rok wydania, rozmiar itp zanim to w końcu naprawicie? Numer szkicu: 16700772670 @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@AnnaG-Antyki podeślij proszę zrzut ekranu z opisem tej oferty. Możesz mieć w galerii zdjęcia spoza katalogu, ale komunikat wskazuje, że w samym opisie jest jakiś obrazek, który nie jest w galerii.
A jak w ogóle dodać zdjęcia w sam opis? Nawet nie potrafię, normalny standardowy tekst + moje zdjęcia.
@AnnaG-Antyki abym mogła to zgłosić do Działu technicznego potrzebuję zdjęcia całego ekranu przeglądarki (z widocznym adresm strony oraz paskiem z godziną i datą) oraz całego opisu.
Spróbuj proszę po wyczyszczeniu pamięci podręcznej ponownie dodać ofertę. Nie mamy innych zgłoszeń na ten temat, więc to może pomóc.