anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Warunki gwarancji na rynku Polskim

TOTAL4YOU
#9 Pomysłodawca

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_  Sprzedaję towar tylko na rynku Polskim, który wymaga specjalnych warunków gwarancji- towar szybko psujący się.  
Moje warunki gwarancji -wpisane w odpowiednim do tego miejscu,  w warunkach reklamacji- , są widoczne tylko dla sprzedaży na Węgry, której nie prowadzę.  Mam umieścić warunki gwarancji dla tych produktów przepraszam gdzie, by Klient był poinformowany a platforma żeby mi nie wysyłała  maili i nie usuwała ofert,  że przez opis moja oferta jest nie zgodna? 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane

@TOTAL4YOU podaj proszę przykładowy numer oferty, będę mogła wtedy sprawdzić szczegóły. Pomocny też będzie zrzut ekranu, z uzupełnionymi warunkami reklamacji/gwarancji (na zrzucie uwzględnij całą stronę, czyli pasek adresowy, datę oraz godzinę). 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

TOTAL4YOU
#9 Pomysłodawca

teraz sprawdzam, i na jednym koncie mam swoje warunki gwarancji, a na drugim nie.
 nr przykładowej oferty: 17753576019

oznacz moderatorów

Sa_nova

@TOTAL4YOU dodaj warunki gwarancji, zgodnie z tą instrukcją. Informacje o tym, jak dodać zapisane informacje o gwarancji do oferty - znajdziesz w tym artykule

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów