anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Weekendowe nadania DPD

stmsklep
#7 Wielbiciel#

Witam,

Czy jest możliwość zamówienia kuriera dpd na weekend? Czytałem różne artykułu i jest informacja że w okresie przedświątecznym jest taka możliwość, sam kurier mi tak powiedział że w weekend są realizowane odbiory w tym terminie. Mam podpisaną umowę z dpd

Czy otrzymam wtedy w sobotę i niedzielę wyróznienie dostawa w poniedziałek zamiast dostawa we wtorek?

Czy jeszcze inny kurier realizuję odbiory w weekend? (wiem że inpost ma ale muszę mieć z nimi podpisaną umowę na taki odbiór, lecz nie jest dla mnie korzystna) mój adres nadań to 55-330 Lutynia 111.png

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@stmsklep W tej chwili opcja nadań weekendowych jest u nas dostępna 7-8 listopada oraz 15-20 grudnia jedynie dla metod: 

• Allegro Kurier DPD
  • Allegro Kurier DPD pobranie

Należy jednak spełnić poniższe warunki:

• do godziny 10:00 w piątek na stronie DPD wypełnić dedykowany formularz Nadania weekendowe z DPD Polska
  • przekazać kurierowi minimum 50 paczek podczas odbioru.

Opiekun Handlowy DPD kontaktuje się po przesłaniu formularza, żeby ustalić szczegóły odbioru.

Jeśli korzystasz z umowy własnej z przewoźnikiem, formularz nadania wypełniasz samodzielnie. Jeżeli nadajesz paczki przez Wysyłam z Allegro, nasi konsultanci wypełniają go za Ciebie po kontakcie tutaj.

Deklaracja czasu wysyłki nie jest jedynym czynnikiem, który ma wpływ na treść komunikatu o dostawie, więc nie gwarantujemy, że zajdzie tutaj zmiana.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów