Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakup z ostatniej chwili ,dezodorant - oferta 13651286455 . Co mam zrobić po przeczytaniu informacji dla sprzedającego ???@!!!
@mdrogeria dopytaj się ? leprze to niż potem negatyw 😉 a może klient już robi podkład żeby zwrócić a było dołożone do smarta ?
@kostas11 dzwoniłem , Pani poinformowała ,że w opiniach produktu coś pisało o brązowym ,ale ostatecznie acz niechętnie zgodziła się na wysyłkę tego co rzeczywiście zamówiła pomimo propozycji z mojej strony anulowania zakupu . Oby tylko zakończyło się zwrotem hmmmm.....zapewne użytym .
@mdrogeria tak bo opinie są po złym połączeniu produktów, został pewnie odpięty a opinie zostały 😞
Nie ten produk czerwony a był zamawiany brązowy
Towar nie zgodny z opisem, barwa dezodorantu brązowa i taką chciałam otrzymać, niestety otrzymałam dezodorant w kolorze czerwonym, co w efekcie oznacza inny zapach
Wcale bym się nie zdziwił jak by chodziło o to https://allegro.pl/oferta/impulse-vanilla-kisses-75-ml-dezodorant-11048627731
Jeszcze kilka dni temu pod ten produkt:
Był podpięty akumulator firmy Samsung INR18650-35E (i było też jego zdjęcie).
Jak ktoś kliknie w linka, to zobaczy, że jest tam sporo podpiętych produktów 18650-35E.
I co zrobiło Allegro?
1. Zmieniło sobie kod EAN na model EAN ogniwa ICR18650-26F
2. Zmieniło pojemność ogniwa z 3500 na 2550 (bo taką ma ICR18650-26F)
3. Wywaliło zdjęcie ogniwa (INR18650-35E) i wstawiło wykres z karty katalogowej (nie wiem jakiego produktu, sic!)
Na moje uwagi odpisali, żebym sobie podpiął swój produkt pod inny z katalogu.
@MikroLITY no i czego nie rozumiesz? 😉
znów katalog ... @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ na dywanik proszę 😞
Może liczy że mu przemalujesz opakowanie na brąz.
@mdrogeria pomalować opakowanie brązową farbą - czego się nie robi dla klienta.
Szprejem maźnij i git 😁
niech se sama przemaluje nawet na kanarkowy . Mówię Wam , mam już dość .
@mdrogeria hmm cóż u nas wszystkie opakowania są brązowe ( kartony) lub czarne (stretch) . Moze trzeba było z tej strony spróbować ? Tzn wysłać w kartonie bez stretchu 😉 Zyczenie klienta zostałby spełnione, otrzymałby dezodoratnt w brązowym opakowaniu hihi 🙂
@_Likos_ jakbym byl wredny to bym powiedzial ze wystarczylo puszke kupa wysmarowac wyszloby na to samo a taniej i w gratisie pachniuch z nawozem dwa w jednym
@mdrogeria zimne piwko proponuję 😉