anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Widok Prywatny a Firmowy NADAL NIENAPRAWIONE!!!

lewgorzkowski
#12 Orędownik

Odkąd wszedł ten podział na kupuję prywatnie/na firmę (z 3 miesiące temu?) nie naprawiliście mankamentow przy wyświetlaniu przy firmowym:

nie wyświetlają się w ofertach:

-rabaty (-50% na 3 sztukę itp) a co za tym idzie cała belka z ofertami

-kupony

-serie produktowe

-banery 

Jest to jak gdyby biedna wersja allegro, nawet nie pokazuje banerów przy nazwie użytkownika, a przecież za to wszystko płaci się w abonamencie! Jedynie co jest zmienione to tło na niebieskie i cena netto wyżej/brutto niżej... 

Odkąd to weszło przełączyłem się na widok prywatny, ponieważ i tak można kupić na FV i prawie o tym zapomniałem. Natomiast dziś sprzedałem 7 płyt CD i klient ten ewidentnie był na widoku firmowym (wchodzi ten widok po kliknięciu w nr oferty z poziomu zakładki zamówienia) ponieważ za wszystko zapłacił pelną cenę, a mam ustawiony przy płytach mechanizm rabatów (-50% na 3 sztukę) toteż zastanowiło mnie dlaczego przy tylu sztukach nic się nie nabiło... 

Także tracą na tym klienci, którzy się nie przełączyli, no i nie wyświetla się szereg ustawień z abonamentu!

Kiedy to zamierzacie naprawić? Nie macie świadomości, że tak to się wyświetla?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@lewgorzkowski tak, mamy tego świadomość i pracujemy nad tym. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

lewgorzkowski
#12 Orędownik

@_HolaOla_ 
A czy nie uważacie, że skoro to się tak wyświetla to rozsądniej byłoby włączyć wszystkim po staremu? Przecież to nic nie daje ten widok biznesowy...chyba, że ktoś baaaardzo lubi kolor niebieski...

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

stanowczo się nie zgadzam

@lewgorzkowski 

dlaczego źle piszesz o allegro, przecież to zostało zrobione specjalnie i działa tak od wielu miesięcy, miało zwiększyć sprzedaż oraz rozdzielić konsumentów od nie konsumentów.

Dawać to miało szerokie pole do zmian, podnoszenia opłat, reklam i zmian obchodzących ustawy przyjazne dla konsumentów.

Zmiany w serwisie zostały storpedowane przez uznanie za część konsumentów firm typu jdg

Zarząd allegro, programiści, testerzy i inni w serwisie trudno posądzać, że są ignorantami w tym temacie

oznacz moderatorów