Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Dostałem maile o niektóre przedmioty zatytułowane Wkrótce możemy usunąć Twoją ofertę - upomnienie od Allegro - chodzi o opisy
Czy mogę skorygować tylko opis na nowy i zapisać czy muszę od nowa aukcje wystawić ?
Dziękuje
@polcia56 widzę progres, bo wcześniej usuwali aukcje, bez ostrzeżenia😉 myślę, ze lepiej będzie jak sam usuniesz te aukcje i wystawisz ponownie, ale może moderatorzy coś więcej podpowiedzą🤔
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @gdvorek @matt_rose
Dziękuje za pomoc 🙂 mam nadzieje, że się wypowiedzą. Generalnie szkoda, że na Allegro nie ma tak jak na **piiip**, że możesz wystawić stanu "nowego" ale z dopiskiem. Bo generalnie są to nowe rzeczy, ale bez oryginalnych opakowań, a w niektórych kategoriach nie można wybrać w jakim jest opakowaniu , więc pisałem w opisie i takie kwiatki wyszły... no masakra
@polcia56 już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją.
Oki, dzięki to czekam na informację.
@polcia56 jeżeli towar ma opakowanie zastępcze nie jest uznawany za nowy. W takim układzie powinnaś poprawić swoje oferty. Sugeruję wystawienie nowych ofert z poprawnym parametrem stan
A co jeżeli towar kupuję w opakowaniach zbiorczych ? 😉
@polcia56 Taka sama sytuacja. Towar jest przepakowany, a więc nie jest nowy.
@polcia56 na Allegro jest taka zasada, otworzyłeś pudełko popatrzyłaś na produkt i już nie jest nowy😉