Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Było by mi przykro, jak bym wiedział za co. Ktoś jeszcze wrócił?
Nie było Twoim zamiarem... i nie dowaliłeś. Nauczyłeś tylko.
Nie znoszę nie mieć racji. Za to uwielbiam się uczyć, i to uwielbienie przeważa. Dlatego przejmuję się nie Twoim dowaleniem, tylko swoją niewiedzą.
Są to dwie różne osoby ale jak 1 znika to 2 się pojawia!!!!Czyżby jednak to IP było jednakowe.
OK, tam miało być "zasadami" a wyszło mi "sadami". Niektórzy już zdążyli z tego zakpić i mi dowalić 🙂
A co się przejmujesz? Ja się dziś dowiedziałam że jestem komunistką - bo mam wystawiony album Che Guevary (po angielsku, żeby nie było). Jakby się biedaczka dowiedziała, że trzynastotomowej edycji dzieł Stalina nie sprzedam bo czytam, to by dopiero była jazda...
@Kasiulki2, no to wpadłaś, bo tą komunistką dowaliła ci wielka orędowniczka xyz96. 😀
@konto zamknięte
Nie łączę ich ze sobą mimo pozornej wspólnoty poglądów, bo różnica w poziomie to jak niebo a ziemia.
Gdyby @xyz96 osobiście dowalił mi za biografię Guevary, zbierałabym szczękę z podłogi.
@Kasiulki2, to, że raz oberwałaś, nie znaczy, że wszystkie ciosy będą celne. Doceniam wiedzę @xyz96 na temat Praw Konsumentów, a także znajomość regulaminów. Nie chcę sobie przypisywać wielkich zasług, ale po kilku naszych utarczkach na temat jej stosunku do sprzedających, widzę pewne pozytywne zmiany. Dla mnie oznacza to, że ma otwarty umysł i nie odrzuca argumentów na zasadzie "nie, bo nie", w przeciwieństwie do twojej oskarżycielki o komunizm. 🙂
@Client:79179573Poważnie? Wszyscy ci którzy tu jak piszesz tylko ujadają wnoszą więcej na tym forum niż ci się wydaje .Każdy z nich swoją wiedzą i doświadczeniem życiowym pomaga na co dzień tym co o to proszą i nie ma nic złego w tym że czasem dla relaksu ktoś wrzuci coś do pokrzepienia ducha,nawet idea jaka cię prowadzi powinna zrozumieć że w pracy trzeba się trochę odstresować by lepiej podładować baterie .
Może niektórzy nie tyle podgryzają, co wkładają mi kij w szprychy, licząc na to, że spadnę z rowerka 🙂
@xyz96, nie ma to jak pozytywna samoocena, dzień od razu piękniejszy 😀 Zaczynasz gwiazdorzyć 🤩
@xyz96 Trzeba jeździć bez siodełka- Plecy będą zawsze wyprostowane, a pierś do przodu.
Za ciasny gorset, trzeba poluźnić. Brzucho trzeba nosić jak ja: z dumą i radością.
Jak się komuś nie podoba i nie usiądzie ze mną do butelki dynksu o nowym smaku, to krzyż mu na drogę...
@pulkownik66 lew433 nie jest z Tarnowa ani jego syn.
@pulkownik66 Ja jestem najprawdziwszy
ludziska tyczcie