Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Było by mi przykro, jak bym wiedział za co. Ktoś jeszcze wrócił?
@pulkownik66, no widzisz, skoro nie wiesz za co i nie jest ci przykro, to dobre samopoczucie dostałeś gratis. 😁
@pulkownik66 No to do boju jedni wracają po małym Banie inni małej Bani ale w kupie raźniej jak mawiają muchy.
@pulkownik66 A jakieś sugestie?
@pulkownik66 To raczej nie jest dobry pomysł, nie wchodzę w to.
@pulkownik66, ty się prosisz o dożywocie🤐
@pulkownik66 raczej o rozstrzelanie, bez prawa do apelacji.Jakoś szczególnie nie jest mi niezbędne to do życia. A dziwnych zakazów i nakazów, mam /mamy/ wystarczająco dużo /na potęgę/ poza Allegro.Jakoś nie jestem zainteresowany gdybaniem, lubię za to konkrety.
@pulkownik66, a ty znowu rozmawiasz sam ze sobą🙂 może to już czas na emeryturę🤣
@konto zamknięte No, raczej - generała to się już chyba nie do-charatam. Ale zonk!😂
@pulkownik66, i po co ci ten generał. Pułkownik z pułkownikiem się dogada, a z generałem możesz mieć problem.😜
@konto zamknięte w sumie masz rację.
A co do tego, że często ze sobą rozmawiam? No cóż- lubię czasem porozmawiać z kimś intelyyygentnem.😋
@pulkownik66, to przecież oczywiste, po co tracić czas na gadanie z szeregowcami🙃
@konto zamknięte Jak to po co? Żeby im morale wzrosło😏
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere, myślisz, że @pulkownik66 z banem na karku ma jeszcze autorytet😁
@konto zamknięte Forumowicz bez banana/warana, to jak generał bez colta😁
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere, zaraz ty zarobisz bana za zniewagę generała😁
@konto zamknięte Gdzie- kiedy @Knowhere się naraził? Z rana idę kupić paczkę żwiru. Będzie kamieniowanko he he.🌪
@pulkownik66, no jak to, co to za generał z coltem😂 generał, to musi mieć co najmniej kałacha 😄
@konto zamknięte A na co mi ten kał i łach. Dobra proca i garść magazynku z pobliskiej żwirowni, załagodzi sprawę.