Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Było by mi przykro, jak bym wiedział za co. Ktoś jeszcze wrócił?
@Kasiulki2, tak mi jeszcze przyszło do głowy, że Gadane, to taka dodatkowa praca, żeby odciążyć support. Dlatego ma być poważnie i rzeczowo, a najlepiej przygotować sobie gotowe formułki kopiuj/wklej i będzie porządek na forum😁
@konto zamknięte
Nie zawracać nam tu zadów, macie swoje gadu-gadu...
@konto zamknięte
No ja Ty tak możesz! To nie na temat jest! Nie handlujemy ciachami!!
@Kasiulki2, że @pulkownik66, sam ze sobą rozmawia, to normalne, bo on trawą handluje, ale ty, tak po książkach 😂
@konto zamknięte
Przechodziłam dziś obok dwunastu worków trawy, po 120 litrów każdy. Może to się przez powietrze przenosi? Nie znam się...
Poza tym przygotowuję do wystawienia "Niemyte dusze" Witkacego. Niby książka, ale peyotlem wali na milę...
@Kasiulki2, to wszystko tłumaczy, ale teraz modne są maseczki. Polecam. 😷
@konto zamknięte
Maseczka plus ciemne okulary równa się bezpieczeństwo. Ani głupawy uśmiech nie przykuwa uwagi bliźnich, ani błędny wzrok...
A nawet jak ktoś zapyta o powody niezbornych ruchów - zawsze mogę powiedzieć "Allegro, 27,17 procent prowizji" i zrozumie.
@Kasiulki2, po tych 27,17%, polecam 40% na skołatane nerwy😜
@konto zamknięte
Wyszumiałam się trochę, dlatego wystarczy węgierskie 12,5%.
Chyba wystarczy...
@Kasiulki2, zależy w jakiej ilości. 🍷
@konto zamknięte
Dwie butelki maksimum. Po trzech mam taką zgagę, że kac-morderca jawi się jako wybawienie
@Kasiulki2, 2 butelki, no no, szacun 👏 mi po jednym kieliszku ciśnienie spada na podłogę 🥶 tak wtedy wyglądam.
@konto zamknięte Aż taka sina się robisz. Odłóż denaturat- to szkodzi, zrób zakupy u mnie.
Można przez chlebek.
@LEW433 A co przerabiałeś ten temat.?
Jeszcze nie ale nigdy nie wiadomo.Na razie 🍺
@LEW433 No właśnie nigdy nie wiadomo- i jak to mówią, myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia, ani godziny.
Nie wszyscy z TARNOWA.Ale pozdrowię Golloba od ciebie
@LEW433 I Zdzicha z poczty, też pozdrów.