Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Było by mi przykro, jak bym wiedział za co. Ktoś jeszcze wrócił?
Tego nie znam
@pulkownik66, denaturat, tylko biały, kolorowy nie jest wskazany😁
@konto zamknięte Tu się już @LEW433 wypowiedział na temat destylacji tego rumianku.Też przepuszczasz przez chlebuś?
@pulkownik66, na jakim świecie wy żyjecie, teraz dyktę można kupić "czystą". Mam mały zapas, mogę podesłać 🤣
@konto zamknięte Wszyscy święci, razem wzięci- to tak świat poszedł do przodu?
@pulkownik66, e, to niebieski, różowy jest subtelniejszy, bardziej babski😉
@konto zamknięte Wystarczy że ubierzesz czerwone szkiełka i już, masz róż
@pulkownik66, no proszę, nie dość że generał, to jeszcze artysta 😁
Można różowe okulary.
@konto zamknięte No- artystą to kiedyś byłem, takie salta kolorowe odwalałem że hej.
@pulkownik66, te salta, to na tej twojej trawie 🤢
@pulkownik66 Bo to jest wersja dla magów, którzy muszą uzupełnić manę😂
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@konto zamknięte To Ty w ogóle masz jakieś ciśnienie?😛
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere, zasadniczo, coś tam mam. Ciśnie mnie na tą dyktę o zupełnie nowym smaku 🤪
@Kasiulki2 Bo zasada kaca jest taka- nie wolno gasić w piecu- nie dopuścisz kaca do głosu.
@Kasiulki2 napisała: "Zamiast reaktywować Mydelniczkę, zmieniliście na głównej "Allegro Gadane" na "Spytaj Społeczność". Znaczy można pogadać,ale tylko rzeczowo..."
Co w tym złego, że Allegro chce się profesjonalizować zamiast udawać kolejnego kwejka, czy pudelka?
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
@Client:79179573, to niech Allegro zatrudni profesjonalistów, żeby rozwiązywali problemy społeczności gadane
@konto zamknięte Robimy to każdego dnia, masz coś konkretnego na myśli?
@_HolaOla_, całkowicie zgadzam się z postem, który przed chwilą napisał @Knowhere. Rozwiązanie najdrobniejszego problemu przez Pomoc Allegro zajmuje tygodnie, tutaj ludzie szukają szybkiej odpowiedzi na problem i najczęściej znajdują pomoc. Trudno jednak wymagać od użytkowników forum profesjonalizmu, profesjonalistami są moderatorzy. I tak jak napisała @Kasiulki2 w swoim poście, nasze rozmówki "nie na temat" nikomu nie szkodzą. Jeżeli moderatorzy uważają, że te pogawędki w jakiś sposób naruszają regulamin forum, to może warto wrzucić duży baner na górze ZAKAZ ROZMÓW NA TEMATY NIEZWIĄZANE Z PRACĄ NA ALLEGRO 🙂 i wszystko będzie jasne.
@konto zamknięte W poprzedniej wypowiedzi napisałaś "to niech Allegro zatrudni profesjonalistów, żeby rozwiązywali problemy społeczności gadane" - dlatego m.in. tutaj właśnie jesteśmy 🙂 Nie ma na AG odgórnego zakazu rozmów nie na temat, ale zwróć proszę uwagę, że jest tutaj także całkiem duże grono osób, które szuka szybkiej pomocy i konkretnej odpowiedzi, a nie kilku stronnicowego wątku nie mającego nic związanego z danym tematem.