Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Było by mi przykro, jak bym wiedział za co. Ktoś jeszcze wrócił?
@_HolaOla_, ok, ale może przydałoby się was więcej. Nie umniejszam waszej pracy, wprost przeciwnie, sama skorzystałam i o ile dobrze pamiętam, to chyba właśnie Ty wpłynęłaś na zmianę stanowiska Pomocy🙂 Zgadzam się też, że ci, którzy oczekują pomocy mogą się, delikatnie mówiąc, denerwować, ale na ogół wygląda to tak, że w kilku pierwszych postach tą pomoc dostają, a dalej to już są powtórki. Raczej nikt na tym nie skorzysta. Takie są realia, a my jesteśmy tylko ludźmi i po za pracą też żyjemy.🙂
Uwaga, będę interpretować! (stary dowcip matematyków przeniesiony na grunt przepisów prawa):
- nie wolno gadać nie na temat, jeśli autor/ka wpisu poszukuje konkretnej odpowiedzi; uczciwe podejście
- wolno gadać nie na temat (ale bez przesady), jeśli autor/ka wpisu chce sobie po prostu pogadać (w końcu to Gadane, no nie?)
PS. Jakby co, służę pełnym dowcipem. Jest naprawdę świetny, mimo że nienawidzę różniczkowania.
@Kasiulki2 i tu masz rację w 100%. Ten wątek założył @pulkownik66, żeby pożalić/pochwalić się swoim banem. Dostał wsparcie i pomoc społeczności, tak jak tego oczekiwał. I nawet jak było nie na temat, to chyba mu to nie przeszkadzało 😁
@konto zamknięte
Było na temat. Od kogo on tego bana dostał, od kosmitów z Roswell?
@Kasiulki2 od Gadane, na 24h. Wycierpiał się biedaczysko. 🤭
@konto zamknięte napisała: "nasze rozmówki "nie na temat" nikomu nie szkodzą. Jeżeli moderatorzy uważają, że te pogawędki w jakiś sposób naruszają regulamin forum, to może warto wrzucić duży baner na górze ZAKAZ ROZMÓW NA TEMATY NIEZWIĄZANE Z PRACĄ NA ALLEGRO i wszystko będzie jasne."
Nie potrzeba żadnego banera, regulamin AG jest jasny:
"3.1 Celem Społeczności jest wymiana wiedzy, świadczenie wzajemnej pomocy pomiędzy jej członkami oraz prowadzenie dyskusji związanych z platformą Allegro."
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
@Client:79179573, szkoda, że nie stosujesz się do tego zapisu w regulaminie.
@konto zamknięte Daj dobry przykład i pierwsza zacznij się stosować.
@Client:79179573, prędzej bana dostanę niż się zastosuję.
@Client:79179573 "Daj dobry przykład i pierwsza zacznij się stosować." - a co, nie potrafisz zacząć od siebie?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Każda władza ma swoich hunwejbinów.
Tak, to przytyk jest.
Obraziłam? Celowo i z pełną premedytacją.
Zastanowiłaś się, dlaczego w tym wątku nie ma jedynego Demiurga Allegro Gadane, a Ciebie jest pełno? Bo on lubi pomagać, a Ty przeszkadzać.
@Kasiulki2 "Każda władza ma swoich hunwejbinów." - jak to człowiek może się nauczyć nowych słówek na AG😁
Hunwejbini, nuworysze, neofici... Jedno i to samo.
Miałam też na myśli takich młodych blondynów o niebieskich oczach, z opaskami na rękawach - ale to by chyba była przesada. I tak złamałam WIELKĄ REGUŁĘ LECA: nie lżyj w nieznanym lżonemu języku, to sadyzm...
@Kasiulki2 Tyle, że nieco mi się kolejność jotów i enów pokićkała i musiałem rzucić okiem, na to nowe słówko, po raz drugi😉
PS "I tak złamałam WIELKĄ REGUŁĘ LECA: nie lżyj w nieznanym lżonemu języku, to sadyzm..." - a nie sarkazm?😁
@Kasiulki2 napisała: "Każda władza ma swoich hunwejbinów."
A do kształtowania świadomości politycznej niezbędna jest odpowiednia lektura. Chyba się ze mną zgodzicie, towarzyszko?
https://allegro.pl/oferta/jak-hartowala-sie-stal-kolej-komsomolska-wybor-9606606719
https://allegro.pl/oferta/che-images-of-a-revolutionary-garcia-sola-9598759316
"Zastanowiłaś się, dlaczego w tym wątku nie ma jedynego Demiurga Allegro Gadane"
Jak to nie ma go? Przecież jest.
@pulkownik66 Bez siodełka i uważać na "koty".
No no no... Mam normalnie wroga. Takiego, którego zapał jest odwrotnie proporcjonalny do poziomu intelektu.
Znaczy trafiłam z tymi hunwejbinami. Oni mieli ten sam problem.
Wytłumacz mi łaskawie, dlaczego dyskusja dotycząca bana przywalonego przez platformę Allegro nie jest według Ciebie dyskusją związaną z platformą Allegro?
@Kasiulki2 Bo on tak rzekł😂