anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wróciłem po małym Banie- Czy jest mi przykro?

MAMY ROZWIĄZANIE!
pulkownik66
#19 Nestor#

Było by mi przykro, jak bym wiedział za co. Ktoś jeszcze wrócił?5ddbe6a06eebe_p.jpg

oznacz moderatorów
235 ODPOWIEDZI 235
konto zamknięte
Nie dotyczy

@_HolaOla_, ok, ale może przydałoby się was więcej. Nie umniejszam waszej pracy, wprost przeciwnie, sama skorzystałam i o ile dobrze pamiętam, to chyba właśnie Ty wpłynęłaś na zmianę stanowiska Pomocy🙂 Zgadzam się też, że ci, którzy oczekują pomocy mogą się, delikatnie mówiąc, denerwować, ale na ogół wygląda to tak, że w kilku pierwszych postach tą pomoc dostają, a dalej to już są powtórki. Raczej nikt na tym nie skorzysta. Takie są realia, a my jesteśmy tylko ludźmi i po za pracą też żyjemy.🙂

oznacz moderatorów
Kasiulki2
#17 Koryfeusz#

@_HolaOla_

Uwaga, będę interpretować! (stary dowcip matematyków przeniesiony na grunt przepisów prawa):

- nie wolno gadać nie na temat, jeśli autor/ka wpisu poszukuje konkretnej odpowiedzi; uczciwe podejściesmile

- wolno gadać nie na temat (ale bez przesady), jeśli autor/ka wpisu chce sobie po prostu pogadać (w końcu to Gadane, no nie?)

PS. Jakby co, służę pełnym dowcipem. Jest naprawdę świetny, mimo że nienawidzę różniczkowania.

oznacz moderatorów
konto zamknięte
Nie dotyczy

@Kasiulki2 i tu masz rację w 100%. Ten wątek założył @pulkownik66, żeby pożalić/pochwalić się swoim banem. Dostał wsparcie i pomoc społeczności, tak jak tego oczekiwał. I nawet jak było nie na temat, to chyba mu to nie przeszkadzało 😁

oznacz moderatorów
Kasiulki2
#17 Koryfeusz#

@konto zamknięte

Było na temat. Od kogo on tego bana dostał, od kosmitów z Roswell?

oznacz moderatorów
konto zamknięte
Nie dotyczy

@Kasiulki2 od Gadane, na 24h. Wycierpiał się biedaczysko. 🤭

oznacz moderatorów
Client:79179573
#16 Inspirator#

@konto zamknięte napisała: "nasze rozmówki "nie na temat" nikomu nie szkodzą. Jeżeli moderatorzy uważają, że te pogawędki w jakiś sposób naruszają regulamin forum, to może warto wrzucić duży baner na górze ZAKAZ ROZMÓW NA TEMATY NIEZWIĄZANE Z PRACĄ NA ALLEGRO  i wszystko będzie jasne."

Nie potrzeba żadnego banera, regulamin AG jest jasny:

"3.1 Celem Społeczności jest wymiana wiedzy, świadczenie wzajemnej pomocy pomiędzy jej członkami oraz prowadzenie dyskusji związanych z platformą Allegro."

Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!

oznacz moderatorów
konto zamknięte
Nie dotyczy

@Client:79179573, szkoda, że nie stosujesz się do tego zapisu w regulaminie.

oznacz moderatorów
#16 Inspirator#

@konto zamknięte Daj dobry przykład i pierwsza zacznij się stosować.

oznacz moderatorów
konto zamknięte
Nie dotyczy

@Client:79179573, prędzej bana dostanę niż się zastosuję.

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

@Client:79179573 "Daj dobry przykład i pierwsza zacznij się stosować." - a co, nie potrafisz zacząć od siebie?

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów
Kasiulki2
#17 Koryfeusz#

@Client:79179573

Każda władza ma swoich hunwejbinów.

Tak, to przytyk jest.

Obraziłam? Celowo i z pełną premedytacją.

Zastanowiłaś się, dlaczego w tym wątku nie ma jedynego Demiurga Allegro Gadane, a Ciebie jest pełno? Bo on lubi pomagać, a Ty przeszkadzać.

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

@Kasiulki2 "Każda władza ma swoich hunwejbinów." - jak to człowiek może się nauczyć nowych słówek na AG😁

oznacz moderatorów
Kasiulki2
#17 Koryfeusz#

@Knowhere

Hunwejbini, nuworysze, neofici... Jedno i to samo.

Miałam też na myśli takich młodych blondynów o niebieskich oczach, z opaskami na rękawach - ale to by chyba była przesada. I tak złamałam WIELKĄ REGUŁĘ LECA: nie lżyj w nieznanym lżonemu języku, to sadyzm...

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

@Kasiulki2 Tyle, że nieco mi się kolejność jotów i enów pokićkała i musiałem rzucić okiem, na to nowe słówko, po raz drugi😉

PS "I tak złamałam WIELKĄ REGUŁĘ LECA: nie lżyj w nieznanym lżonemu języku, to sadyzm..." - a nie sarkazm?😁

oznacz moderatorów
Kasiulki2
#17 Koryfeusz#

@Knowhere

Nie mogę wykluczyć, że Lec był sarkastycznym sadystą...

Ale aforyzm jest dokładnie takismile

oznacz moderatorów
#16 Inspirator#

@Kasiulki2 napisała: "Każda władza ma swoich hunwejbinów."

A do kształtowania świadomości politycznej niezbędna jest odpowiednia lektura. Chyba się ze mną zgodzicie, towarzyszko?

https://allegro.pl/oferta/jak-hartowala-sie-stal-kolej-komsomolska-wybor-9606606719

https://allegro.pl/oferta/che-images-of-a-revolutionary-garcia-sola-9598759316

"Zastanowiłaś się, dlaczego w tym wątku nie ma jedynego Demiurga Allegro Gadane"

Jak to nie ma go? Przecież jest.

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@pulkownik66  Bez siodełka i uważać na "koty".

oznacz moderatorów
Kasiulki2
#17 Koryfeusz#

No no no... Mam normalnie wroga. Takiego, którego zapał jest odwrotnie proporcjonalny do poziomu intelektu.

Znaczy trafiłam z tymi hunwejbinami. Oni mieli ten sam problem.

oznacz moderatorów
Kasiulki2
#17 Koryfeusz#

Wytłumacz mi łaskawie, dlaczego dyskusja dotycząca bana przywalonego przez platformę Allegro nie jest według Ciebie dyskusją związaną z platformą Allegro?

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

@Kasiulki2 Bo on tak rzekł😂

oznacz moderatorów