anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wróciłem po małym Banie- Czy jest mi przykro?

MAMY ROZWIĄZANIE!
pulkownik66
#19 Nestor#

Było by mi przykro, jak bym wiedział za co. Ktoś jeszcze wrócił?5ddbe6a06eebe_p.jpg

oznacz moderatorów
235 ODPOWIEDZI 235
Kasiulki2
#17 Koryfeusz#

@Knowhere

Zaratustra czy co? A może Lucio XIV (podobno): Allegro to ja!

oznacz moderatorów
Kasiulki2
#17 Koryfeusz#

@Knowhere

Hare Client hare Client, Client Client hare hare?

PS. Krysznistów przepraszam, nie mogłam się powstrzymać. Z innych religii też się śmieję, jakby cośwink

oznacz moderatorów
Client:79179573
#16 Inspirator#

@Kasiulki2 napisała: "Krysznistów przepraszam, nie mogłam się powstrzymać. Z innych religii też się śmieję, jakby coś"

Uważasz, że forum Allegro to dobre miejsce do obnoszenia się ze swoim gimboateizmem? Dlaczego nie pójdziesz z tym na forum gazety wyborczej albo onetu? Tam miałabyś większą widownię i byłabyś wśród swoich.

Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!

oznacz moderatorów
konto zamknięte
Nie dotyczy

@Kasiulki2, nie licz na to. Ta wyniosła dama w fiolecie milknie za każdym razem, kiedy poprosić ją o podanie argumentów potwierdzających jej tezy. 🤐

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

@konto zamknięte Ojtam milknie od razu - po prostu ma ważniejsze sprawy na głowie, niż gadanie z jakimiś januszami i grażynami na AG😁
Mimo tego posty liczy i czyta uważnie, nawet te nieskierowane do niego, by w odpowiedniej chwili (czyt. zwykle po kilku dniach, a czasem nawet tygodniach) przywalić cytatem wyrwanym z kontekstu zupełnie innego wątku.

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów
konto zamknięte
Nie dotyczy

@Knowhere, i właśnie te cytaty to jej słaby punkt. Wiesz jak to działa? Nie wiesz, ale ci powiem. Pańcia wymyśliła sobie mądre zdanko, jednocześnie wymyśliła sobie odpowiedzi jakie może dostać. Wszystko na swoim poziomie IQ. Napisała, co wymyśliła i zonk! Nikt nie odpowiedział tak, jak ona chciała, a przecież miała przygotowane odpowiedzi!. A tak na szybko trudno znaleźć trafną ripostę. Zawsze mi w takich sytuacjach odpowiada - dobranoc 😂

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

@konto zamknięte Może po prostu miły jest, skoro tak ładnie się żegna (mógłby w końcu zrobić to raz, a dobrze)😁
Albo - i za tą opcją obstaję bardziej - chciał w ten sposób wyrazić swoją dezaprobatę i zasugerować Ci, jak bardzo go nudzą Twoje odpowiedzi (tak bardzo, że aż robi się senny). Krócej to ujmując: pokazać jak bardzo gardzi adwersarzami (podobnie jak w którymś powyższym poście, gdzie pisał coś o podgryzaniu nogawek wiadomo kogo - wiadomo co chciał przez to wyrazić, bo wiadomo kto może podgryzać cokolwiek; taka obelga bez obelgi, żeby nie było na to punktu regulaminu i żeby nie wyszło, że jest niekulturalny, w przeciwieństwie do nas😉).

oznacz moderatorów
konto zamknięte
Nie dotyczy

@Knowhere, nie no, jestem pod wrażeniem twojej analizy wypowiedzi niewerbalnej. Sama bym tego lepiej nie ujęła 👏👏👏

oznacz moderatorów
Kasiulki2
#17 Koryfeusz#

@Knowhere

Tak sobie myślę, że najpiękniejszy sen @Client:79179573 to ten, w którym uznaje nas winnymi Krnąbrności Pierwszego Stopnia i skazuje na Poćwiartowanie Jajcarnią.

To by było w sumie logiczne: jaja za jajawink

Ale najpierw będą nas kręcić...

oznacz moderatorów
Kasiulki2
#17 Koryfeusz#

@konto zamknięte

Miej trochę szacunku dla mojej mózgownicy...

Myślisz, że ja do niej piszę i liczę na odpowiedź?

NIMASZANS i ja to wiemlaughing

oznacz moderatorów
konto zamknięte
Nie dotyczy

@Kasiulki2, kajam się i zwracam honor 🙃

oznacz moderatorów
Kasiulki2
#17 Koryfeusz#

@konto zamknięte

No. Tym czynem zasłużyłaś na szklanicę Nowego Smaku!

oznacz moderatorów
konto zamknięte
Nie dotyczy

@Kasiulki2, muszę spytać @pulkownik66, gdzie wypatrzył taki rarytas, bo ja mam tylko czysty. 

oznacz moderatorów
Kasiulki2
#17 Koryfeusz#

@konto zamknięte

Można zrobić samemu. Potrzebne są: dynks, patelnia, zapalniczka, kuchenka gazowa/elektryczna/indukcyjna i - najważniejsze - krople nasercowe. Krople dodaje się, kiedy płomień zmienia kolor - nie pamiętam dokładnie na jaki, ten przepis usłyszałam siedemnaście lat temu.

Podobno po takiej obróbce wchodzi jak woda...

oznacz moderatorów
konto zamknięte
Nie dotyczy

@Kasiulki2, teraz można kupić czysty i nawet nie śmierdzi tak bardzo, wiem bo używam czasami przy pracy. 

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

@konto zamknięte "wiem bo używam czasami przy pracy" - mówisz taki stres, że aż czasem trzeba sobie walnąć grzdyla😛

oznacz moderatorów
konto zamknięte
Nie dotyczy

@Knowhere, dokładnie, sprzedaż na All jest baaaardzo stresująca, trzeba jakoś przetrwać. 🤪

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

@Kasiulki2 "Krople dodaje się, kiedy płomień zmienia kolor - nie pamiętam dokładnie na jaki" - a to pewnie najistotniejsza informacja, oddzielająca życie od śmierci😁

oznacz moderatorów
Client:79179573
#16 Inspirator#

@Kasiulki2 napisała: "Wytłumacz mi łaskawie, dlaczego dyskusja dotycząca bana przywalonego przez platformę Allegro nie jest według Ciebie dyskusją związaną z platformą Allegro?"

Pogubiłaś się. Przeczytaj mój wpis jeszcze raz i zobacz, do czego się odnosi: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/wr%C3%B3ci%C5%82em-po-ma%C5%82ym-banie-czy...

Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

@Client:79179573 Pogubiłeś to się ty i to już dawno, nie tylko na tym forum.

oznacz moderatorów