anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wróciłem po małym Banie- Czy jest mi przykro?

MAMY ROZWIĄZANIE!
pulkownik66
#19 Nestor#

Było by mi przykro, jak bym wiedział za co. Ktoś jeszcze wrócił?5ddbe6a06eebe_p.jpg

oznacz moderatorów
235 ODPOWIEDZI 235
LEW433
#21 Demiurg#

@ Może jakaś pielgrzymka i modlitwa.

oznacz moderatorów
Kasiulki2
#17 Koryfeusz#

@Client:79179573

No przeczytałam. Znowu. Szczególnie bold italic, bo to powinno być najważniejsze. I nadal mam wrażenie, że sama siebie rozumiesz mniej, niż ja rozumiem Ciebie.

Szarlota Pawel stworzyła świetny komiks "Pióro kontra flamaster". Jest tam taki  obrazek, na którym złota rybka mówi (!!!) do Czarnego Charaktera: nie lubię ciebie, Jolsky!

No właśnie.

oznacz moderatorów
Client:79179573
#16 Inspirator#

@Kasiulki2 napisała: "No przeczytałam. Znowu. Szczególnie bold italic, bo to powinno być najważniejsze."

Czyli rozumiesz, że co do zasady, AG nie ma być tym, czym było Café Allegro?

"Szarlota Pawel stworzyła świetny komiks "Pióro kontra flamaster"

Pamiętam ten komiks ze "Świata Młodych" i pamiętam, że nie potrafiłem się przekonać do tej kreski. Przygody Jonka, Jonki i Kleksa wydawały mi się jakieś takie infantylne, zupełnie jak dyskusje TWA w Mydelniczce.

Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!

oznacz moderatorów
Kasiulki2
#17 Koryfeusz#

Aaaa. Znaczy pamiętasz? Zazdroszczę.

Wtedy też byłaś taką wredotą?

PS. To wyżej to był zamierzony atak ad personam.

oznacz moderatorów
#16 Inspirator#

@konto zamknięte Uważasz, że obecna moderacja sobie nie radzi? Bo według mnie działają sprawnie.

oznacz moderatorów
konto zamknięte
Nie dotyczy

@Client:79179573, nie. Ale ty zarzucasz użytkownikom, że nie są profesjonalistami. Nie są, bo nie muszą nimi być.

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

@Client:79179573 Lubisz liczyć czyjeś posty, więc policz ile ich tu zostawiają moderatorzy np. w okresie tygodnia (powiem tylko, trochę mało jak na obsługę forum). Tak po prawdzie, to większość problemów userów rozwiązują inni userzy.
Czasem wołasz moderatora i czekasz na odpowiedź 2-3 dni, a czasem tydzień. IMHO trochę brakuje do poziomu pro.

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów
#16 Inspirator#

@Knowhere Chyba nie zrozumiałeś idei AG. Przeczytaj jeszcze raz: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/blog-spo%C5%82eczno%C5%9Bci/czym-jest-allegro-gadane/ba-p/27

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

@Client:79179573 Moderacja powinna być aktywna na forum, każdym, zawsze.
Jedyną osobą, która tu czegoś nie rozumie, jesteś ty (ale to już standard i przez te kilka tygodni przywykłem do faktu, że szybciej można by dogadać się z Chińczykiem, nie znając chińskiego, niż z tobą).

oznacz moderatorów
#16 Inspirator#

@Knowhere Muszę Cię zmartwić - Ty i Twoi kamraci nie przejmiecie tego forum na własność. Wulgarność i ataki ad personam świadczą tylko o Waszej bezsilności. Nieważne jak głośno będziecie ujadać i jak długo będziecie podgryzać nogawki xyz96 - nikt nie weźmie Was na poważnie.

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

@Client:79179573 Wulgarne ataki ad personam, to akurat stosuje twoja mentalna psiapsióła, której nick wymieniłeś (ty zresztą też, czego najlepszym przykładem powyższy post, do którego się odnoszę post). Ale tak sobie myślę, że powinniście umówić się na jakąś kawkę czy coś, bo oboje wykazujecie bezgraniczną miłość do regulaminów, a poza tym tak namiętnie wzajemnie się bronicie w postach, że z tego musi coś być, no musi😁
I oby tylko latorośle nie przejęły pasji rodziców...

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@Knowhere A może to to samo !!!

oznacz moderatorów
Kasiulki2
#17 Koryfeusz#

Znajdź mi jeden post @xyz96, w którym wypowiada się na Twoim poziomie - a dostaniesz ode mnie mieszkanie i samochód gratis.

PS. Posiadam pewną wiedzę z astrofizyki - ale gdybym się porównała ze Stephenem Hawkingiem,sama bym się za to otrzaskała popescu.

PPS. Popescu to takie rumuńskie nazwisko, które tu bardzo pasuje.

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

@Kasiulki2 Bywały takie posty, ale wątki są już pousuwane. Przepraszam, zarchiwizowane.

oznacz moderatorów
Kasiulki2
#17 Koryfeusz#

@Knowhere

A to mnie zaskoczyłeś. Krytyka ze strony @Client:79179573 wywołuje u mnie uśmiech politowania - spoko, jestem przyzwyczajona.

Kiedy oberwałam od @xyz96, zrobiło mi się głupio. Do tego nie jestem przyzwyczajona, bo wielu po mnie jedzie, ale niewielu ma rację.

On miał.

oznacz moderatorów
xyz96
#21 Demiurg#

@Kasiulki2 O te metki Ci chodzi? Nie było moim zamiarem Ci dowalić, po prostu staram się zawsze reagować, gdy widzę posty choć w niewielkim stopniu sprzeczne z sadami. Niepotrzebnie się przejmujesz 🙂

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

@xyz96 Z jakimi sadami, owocowymi?🤔

"staram się zawsze reagować, gdy widzę posty choć w niewielkim stopniu sprzeczne" - serio, nie potrafisz nie zwrócić uwagi na jakieś pi3rdółki? Co się stanie, gdy nie zareagujesz? Chodzisz chora cały dzień, a w nocy nie możesz spać? Bo jeśli tak, to wygląda to ni mniej, ni więcej, a na kompulsywną nerwicę natręctw.
A już na pewno na poczucie jakiejś chorej misji.

oznacz moderatorów
xyz96
#21 Demiurg#

@msniezek Zrobicie coś z tym osobnikiem, czy tak już tu będzie? Od dwóch tygodni jest ciągle to samo, nie pomaga usuwanie wątków i postów, w których ta osoba szuka zaczepki i wszczyna awantury, nie pomagają upomnienia moderatorów.

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

@xyz96 To nie są zaczepki, to tylko krytyka co niektórych twoich mało mądrych postów.
Awantury to wszczyna twój mentalny psiapsiół. Jego zaczepki ci nie przeszkadzają? Ano tak, zapomniałem - on przecież nie zaczepia ciebie, tylko łechcze twoje ego😉

oznacz moderatorów
xyz96
#21 Demiurg#

@msniezek @_HolaOla_ @cloudcloud @nat_not Zrobicie porządek, czy ja mogę tu napisać wprost, co myślę o tym osobniku?

oznacz moderatorów