Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Było by mi przykro, jak bym wiedział za co. Ktoś jeszcze wrócił?
@pulkownik66 Przypomniałeś mi tym żwirem🤣
https://www.youtube.com/watch?v=m4oswNJE2YQ
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere Dokładnie o to chodzi- szacun za dobrą pamięć i skojarzenia, któryś raz z kolei.Znowu muszę unieść kciuk- sensei.
@pulkownik66 Ojtam, sensei od razu🤣 Po prostu lubię klasyki, choć akurat "Żywot Briana" uważam za dość średni film ze stajni Pythonów (aczkolwiek nie pozbawiony kilku genialnych gagów).
PS Ale wiesz, że dla Edka to trzeba będzie kupić też brodę?😁
@Knowhere Jak słowo daję też o tym pomyślałem,ale było za późno edytować poprzedni post. Bezwarunkowo broda dla @konto zamknięte.
Normalnie spadłem z krzesła.😆
@pulkownik66, @Knowhere, a skąd wiecie, że nie mam własnej brody 😛
@konto zamknięte No jak to Edek, nie golisz się?😛
@Knowhere, a po co, ostre narzędzia są niebezpieczne😜
@konto zamknięte Ja i @Knowhere mieliśmy na myśli twarz- brodę na twarz🤣
@pulkownik66, a każdy Edek ma twarz. Z brodą albo bez brody 😶, a ty uważaj, bo za niestosowne zachowanie można tutaj dostać bana 🤫
@Kasiulki2 jak będą banować znowu na chybił trafił, na pewno mnie ustrzelą.
Wtedy uważaj, żebyś za bardzo kurzem nie zarósł. Warto się odmuchiwać co kilka godzin.
@pulkownik66: jak bym wiedział za co
W sądzie wszyscy oskarżeni zawsze gadają że nie winni. Jednak mają tam pewne podejrzenie za co ich ścigają.
Na pewno też masz swoje podejrzenie.
@__RPM_ W sądzie, to ty masz czarno na białym, za co będziesz mógł iść, p-ierdzieć. Podejrzenia to mam wzrokowe, lecz przypuszczeń żadnych.Widać że - jakiś wrażliwy i niezbyt ogarnięty styropian podjął tą decyzję. I mam w dalekim poważaniu, czy teraz za ten styropian dostanę bana.Jeżeli tak- to oczywiście podziękuję mu- marynarskim, A CHOJ
@pulkownik66 Na tego typu forach internetowych ban to są 4 kliknięcia dla moderatora
1) wybrać użytkownika i wcisnąć przycisk ban
2) wybrać powód najczęściej z listy dostępnych formułek
3) wybrać długość
4) zatwierdzić
Jeśli podpadłeś komuś to najczęściej ten moderator Ciebie zapamięta, rzadziej sporządzi notatkę.
Widzę że już dostałeś od @cloudcloud szczegółowe wyjaśnienie nagrody: za całokształt i podstawowy, krótki okres. Następna "nagroda" może być bardziej dobitna lub taka sama. To czy weźmiesz sobie uwagi do serca to już zależy od Ciebie.
Niedługo zostaniesz pÓłkownikiem.
Cenzor z dziewiątego rzędu: nie, w tej formie to nie może wcale pójść!
@pulkownik66 informacja o blokadzie została do Ciebie przesłana - napiszę również tutaj, publicznie.
Powodem 24 godzinnej blokady Twojego konta na Gadane, było niestosowne zachowanie w stosunku do innych użytkowników forum oraz odpowiadanie w wątkach nie na temat.
Dobrego dnia 🙂
@cloudcloud Dzięki za odpowiedź, ale takie info miałem też przy blokadzie. Może coś bliżej, żebym na przyszłość, był bardziej stosowny- przystosowany.
Również miłego dnia życzę, a nawet tygodnia
Klaudia, weź Ty się zlituj! Odpowiadanie w wątkach nie na temat?
To wy tam nie wiecie, że jak się człowiekowi zabierze chleb, trzeba mu dać igrzyska? Niech się wyszumi. Ja osobiście po każdej wizycie w zakładce "Rozliczenia z Allegro" mam nieodpartą chęć wyszumienia się.
A wy co? Zamiast reaktywować Mydelniczkę, zmieniliście na głównej "Allegro Gadane" na "Spytaj Społeczność". Znaczy można pogadać,ale tylko rzeczowo...
PS. Ktoś ma u was kręćka na punkcie podwójnego "S"? Super Sprzedawca... Spytaj Społeczność... Wąż się zagnieździł czy jeszcze gorzej?
PPS. Wyszumiałam się. 27,17 procent prowizji od dzisiejszej sprzedaży chyba mnie tłumaczy.
@Kasiulki2, wyrazy współczucia, odnośnie prowizji 🍰 duże ciacho się należy 😋